ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Városunkban immáron második alkalommal kerül megrendezésre a fenti címmel azonosan a sportágak bemutatkozása. A helyszínek színes kavalkádjában mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy testközelből ismerjen meg és próbáljon ki számára érdekes dolgokat és szerezzen gyakorlati élményeket, amelyek a szervezők reményei szerint sokakat vezetnek majd el a kiválasztott sportegyesület kapujához. Sokat számíthat az is, hogy igazi példaképek, olimpiai - és világbajnokok egész sora áll a rendezvény mellé és jelenlétével színesíti a programot. A belépés ingyenes!

 

Időpont: 2011. június 3-4. ( péntek, szombat )

Nyitva tartás: 09.00 - 17.00 óráig.

Helyszín: Kisstadion ( 6726 Szeged, Derkovits fasor 1-3. ) és Városi Sportuszoda ( 6726 Szeged, Temesvári krt. 33. )

További információ: www.sportagvalaszto.hu/szeged

 

Egyesületünk élt a felkéréssel és csatlakozott a kezdeményezéshez, mi is szeretettel várunk minden gombfoci iránt szimpátiát érző gyermeket és felnőttet egyaránt.

A két nap alkalmával a kilátogató érdeklődők megismerhetik és kipróbálhatják ezt a nagyon szórakoztató és érdekes, magyar eredetű játékot, amely már évtizedek óta hivatalos sportszövetség által irányított országos és nemzetközi versenysporttá nőtte ki magát.

Ezen kívül lehetőség van egy, a múlt eszközeiből összeválogatott „A gombfocitól az asztali - labdarúgásig című gyűjtemény megtekintésére is.

Egyesületünk versenyzői rövid szabályismereti tájékoztató után pedig bemutató mérkőzéssel zárják programjukat.