ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Október hónapban nagyüzem volt egyesületünk háza táján, hiszen mindhárom osztályban befejeződtek az idei Országos Csapatbajnokság küzdelmei. Fennállásunk során először fordult elő, hogy valamennyi kategóriában érdekeltek voltunk. Az alábbiakban a végső helyezésekről adunk tájékoztatást.

 

NB I.

Nagyszerű rajtot produkált első osztályú csapatunk, azonban Dávid sajnálatos kiválásával sebezhetővé váltunk és ezzel összhangban a teljesítmény is hullámzott időnként. A középmezőnyben azért sikerült megmaradni, de ettől többre már nem futotta erőnkből, így az elért hetedik helyezés tulajdonképpen reális.

NB III.

Újonc csapatunk általános meglepetésre küzdeni tudásból példát mutatott és nem játszott alárendelt szerepet a bajnokságban, az élmezőnyben elfoglalt negyedik helyezés pedig önmagáért beszél.

NB II.

Tartalékcsapatunkat sikerült idén erős szerkezetben és egységes szellemben versenyeztetni, ennek köszönhetően az eredmény sem maradt el. A fiúk helyenként látványos játékkal Priszlinger, Gyenes, Lélek, Papp-Takács, Varga E., Kósa összeállításban szereztek bronzérmet, amiért csak dicséret illeti őket!

 

Részletesen a Versenyeredmények / NB I., NB II., NB III. 2011 címszó alatt tájékozódjon.