ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Hagyományosan minden év végén Budapesten, a rákospalotai Csokonai Művelődési Központban, a Testvériség SE és a Palotai Csokonai ALE asztali - labdarúgó szakosztályok közös szervezésében kerül megrendezésre a sportág évadzáró gálája.

Lukács Viktor főszervező közmegbecsülésnek örvendő személye és munkája kellő biztosíték a magas szintű lebonyolításra, ezért december első hétvégéjén méltó módon fejeződött be a 2011. évi versenyszezon.

A pontszerző versenyek legjobbjai ezúttal is a Tizek Bajnokságán dönthették el, hogy ki a „szupersztár”, a többi osztályba sorolt résztvevő pedig a Palota Kupán bizonyíthatta játéktudását.

Egyesületünket Priszlinger Zoltán képviselte, aki újabb sikert ért el, hiszen az egykori kiváló sporttárs, Simon Sándor nevét viselő II. osztályú kategória emlékversenyén remek produkciót bemutatva ezüstérmet szerzett. Gratulálunk!!!

A rendezvény díjátadással zárult, ahol egyénileg elismerték a MALSZ Országos Csapatbajnokság különböző osztályainak dobogós helyezettjeit, ahol szintén érdekeltek voltunk NB II. -es együttesünk lévén. Szép volt fiúk, köszönjük!!!