ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

A sportág hazai szövetségi vezetői a MALSZ Közgyűlésének napjára hirdették meg a címben foglalt NB I. -es osztályozó mérkőzést a Józsefvárosi SZE II. és az ALC KSE Szeged II. csapatainak számára. Erre a Tiszavasvári SE rendkívül sajnálatos visszalépésének következtében kerülhetett sor.

A hideg, ködös vasárnap reggelen egyesületünk elnökségének tagjai először az országhatár felé vették az irányt, ahol csatlakozott hozzájuk a vajdasági különítmény, majd a fővárosba érkezve kiegészült a gárda az ott élő játékosokkal.

Kiegészült ugyan, de sajnos nem állt össze egységesen. Nagyon hiányzott két alapember, de a hiba alapvető oka mégsem ebben keresendő. Ellenfelünk kihasználta bátortalanságunkat és a játék összes elemében hamar fölénk kerekedett, az ellenállhatatlan Ladányi, valamint a megbízható Körmendi vezérletével eldöntötte az addig kiadó első osztályú hely sorsát, vagyis nem sikerült a szegedi feljutás.

Természetesen igyekezünk tanulni és építkezni az előzőekből, hogy megújult lendülettel vághassunk neki az előttünk álló kihívásoknak.

Részletesen a Versenyeredmények / Osztályozó mérkőzés címszó alatt tájékozódjon.