ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Február első hétvégéjén a Magyar Asztali - Labdarúgó Szövetség és a Józsefvárosi SZE rendezésében Budapesten került sor a Jurcsik Gábor Emlékversenyre, ami az idei esztendő első országos szintű megmérettetése volt.

A Napház elnevezésű helyszín bemutatkozása sikeresnek bizonyult a gombfocizók népes táborának számára, hiszen a szervezők áldozatos munkájának eredményeként a 3 fős csapatbajnokságon összesen 67 egyéni versenyző 21 pályán bizonyíthatta játéktudását 10 résztvevő klub 21 csapatába tömörülve.

Egyesületünk részéről két alakulat is nevezett a küzdelmekre, összeállításuk és a ranglista pontszámaik alapján a „B” ligába nyertek besorolást. Az előzetes esélylatolgatások alkalmával még favoritnak számító Priszlinger, Deme, Bánfalvi alkotta trió sajnos megtorpant és valós tudásszintje alatt szerepelt.

Azonban a Papp-Takács, Vágási, Olajos féle „fakó” megérezte a kínálkozó lehetőséget és mérkőzésről - mérkőzésre kiváló teljesítményt bemutatva, magabiztos módon, vereség nélkül végzett az élen. A mundér becsületét megvédve tehát nagy meglepetésre, a papírformát alaposan felborítva tartalékjaink hódították el a bajnoki címet!!!

Gratulálunk a sikerhez, egyúttal reméljük, hogy a remek formát játékosaink átmentik a közelgő csapatbajnoki nyitó fordulókra is.

Részletesen a Versenyeredmények / Jurcsik Gábor Emlékverseny 2012 címszó alatt tájékozódjon.