ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Február 18-19 -én a fővárosban vette kezdetét a 2012. évi NB II. osztályú asztali - labdarúgó Lenovo Liga csapatbajnokságának küzdelemsorozata. Egyesületünk az új versenykiírásnak is köszönhetően a legerősebb összeállításában tudott pályára lépni. Priszlinger, Deme, Varga E., Papp-Takács, Gyenes és Bánfalvi képviselte a szegedi színeket, mégpedig eredményesen!

Első mérkőzésünket a jó erőkből álló, nagy múlttal rendelkező Csokonyavisontai ALC ellen játszottuk és nagyon fontos győzelmet arattunk, majd a jobb sorsra érdemes Újkori Táltosok Szigetcsép gárdája felett sikerült diadalmaskodni. Ezután némileg megtorpant a lendületünk, hiszen fájó vereséget szenvedtünk a „mumus” Modern SE együttesétől és a szigetszentmiklósi Mundial ’93 FC SE II. alakulatával szemben is csak egy soványka döntetlenre futotta az erőnkből.

Csapatunk legfőbb erénye mindig az egységében rejlett, ezért leültünk beszélni egymással, hogy kijavítsuk a hibáinkat. Ez hamarosan megmutatkozott a gyakorlatban, hiszen a Rózsadomb BSE és a Váci LSE II. egyaránt vesztesen hagyta el a játékteret ellenünk a szombati nap befejeztével.

Vasárnap reggel jó hangulatban ébredtünk, kiváló egyéni teljesítményeket bemutatva nyertünk rangadót a Hírös ALSE Kecskemét II. együttesével vívott presztízsmérkőzésen. Később az Erzsébetvárosi SE II. következett a sorban, a találkozó irányítását végig kézben tartva újabb győzelmet szereztünk. A sorsolásunknak köszönhetően utoljára mérkőztünk meg a Váci LSE I. csapatával. Itt vesztesen hagytuk el az asztalokat, mégis emelt fővel! Ellenfelünk tudása messze kimagaslik az egész mezőnyből, valamint az addigi remeklésünk összes energiánkat felemésztette, elfáradtunk.

A gombozói körökben elterjedt általános szakmai vélemények alapján az abszolút favorit váciak mögött nagy harc várható a még egyenes feljutást érő második helyezésért, amiért négy közel azonos képességű egyesület vetélkedése zajlik majd ősszel. A kiélezett párharcoknak kedvező helyről, a dobogóról vághatunk neki, abban bízva, hogy a fentieknek folytatása következik!!!