ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

A kilencvenes évek második felében nagy hagyománya volt a térségünkben a felkészülési céllal megvívott egyéni és csapat szintű Dél - Alföldi régiós bajnokságoknak. Akkoriban a szegedi klub vállalta magára a rendezői szerepet, a kecskeméti és az orosházi egyesület tagjai pedig örömmel vendégeskedtek a vidéki fellegvárnak számító Kendergyárban.

Maroslelei sporttársaink baráti beszélgetések során hallottak a közelmúlt nagy mérkőzéseiről és elhatározták, hogy felelevenítik az egykor rangosnak számító tornát. Május első szombatján tehát hosszú idő után újra megrendezésre került a Dél - Alföldi Egyéni Bajnokság 16 fős nevezői létszám mellett. A versenyzők két 8 fős selejtező csoportban küzdöttek a főtáblára jutásért. A négy - négy továbbjutást érő hely sorsa az előzetes erőviszonyoknak megfelelően gyorsan eldőlt, a felek magukkal vitték egymás ellen szerzett eredményeiket és pontjaikat a döntőbe.

A várakozások szerint kirajzolódott, hogy a hazai együttes tagjainak van még elsajátítani és gyakorolni valója a gombfoci játékelemeiből, többek között a jelen alkalom is ezt a célt szolgálta. A kecskemétiek és szegediek a tőlük joggal elvárható módon élvezetes és látványos megoldásokat bemutatva osztották el az érmeket. Dobogóra állhatott a kiváló adottságokkal rendelkező Nagy Dániel ( 3 ). Abszolút esélyeshez méltóan, egyenletesen jót produkált Dávid László ( 2 ) és Trecskó János ( 1 ), újra megmutatták, hogy miért tartoznak hosszú évek óta a sportág élvonalához.

Részletesen a Versenyeredmények / Dél - Alföldi Egyéni Bajnokság 2012 címszó alatt tájékozódjon.