ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Május 12 -én a második fordulóval folytatódott a Lenovo Liga NB I. osztályú asztali - labdarúgó csapatbajnoksága. Tovább erősödött a keretünk, hiszen a sportág meghatározó alakja, Horváth Imre nálunk jelentkezett játékra. Érkezésével még inkább bővült a variációs lehetőségeink száma, a taktikát és az összeállítást illetően kellemes gondjai akadtak a vezetőségnek.

A Mundial ’93 FC SE elleni döntetlennel kezdtünk, majd sorozatban négy győzelem következett, sorrendben a Józsefvárosi SZE III., a Palotai Csokonai ALE, az Erzsébetvárosi SE és a Józsefvárosi SZE II. alakulataival szemben. Ezután a bajnoki címvédő Testvériség SE mért ránk vereséget, amit hamar feledtettünk a sztároktól hemzsegő DÖKE - Komló felett aratott diadallal. A Józsefvárosi SZE I. roppant egységes, jó szellemű gárdája ugyan minimális különbséggel felülmúlt bennünket, viszont a végjátékban presztízsmérkőzést nyertünk, ennek a mindig veszélyes Hírös ALSE Kecskemét látta a kárát.

Megállapíthatjuk, hogy számunkra kedvező módon zárult az idény első fele, hiszen az előzetes várakozásainknak megfelelően továbbra is harcban vagyunk a dobogós helyezésekért. Az első négy egyesület a többihez képest némi előnyre tett szert, de egymástól összesen csak két pontra vannak a táblázaton, azaz lőtávolon belül, így még fokozott izgalmak várhatóak a későbbiekben.

Május 13 -án rendezték meg a Magyar Kupa egyéni versenyt, ahol nyolc játékos képviselte az egyesületünket. Közülük is Pákai György menetelt a legtovább, aki az előző napi nagyszerű játékát megismételve teljesen megérdemelten jutott a döntőbe, ahol ezüstérmet szerzett, amihez szívből gratulálunk!!!