ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Szeptember 16 -án első alkalommal került megrendezésre a Hédl Ferenc Emlékverseny, amivel egykori kiváló játékostársunk, személyes barátunk munkássága előtt tisztelegtünk. Az ünnepélyes megnyitó alkalmával klubelnökünk igazán nehezen emelkedett szóra, beszédében igyekezett rávilágítani arra, hogy ez a gyönyörű játék nagy mérkőzések nemes csatáiban összeköt sokunkat, ugyanakkor az igazi értéke mégis mindezeken túl legfőképpen a pálya mellett megköttetett évtizedes és szoros barátságokban rejlik. Ezután az elhunyt családtagjai is közreműködtek egy rövid köszöntő és a kezdőrúgás elvégzésének kapcsán, mindenképpen emlékezetes pillanatokat szerezve ezzel a versenyzők számára.

Kezdeményezésünket megtisztelte jelenlétével Dr. Szemerédi István, aki a korábbi évekhez hasonlóan idén is anyagi támogatásáról biztosította egyesületünket, ezzel nagyban hozzájárult az értékes díjazáshoz és a zökkenőmentes lebonyolításhoz, amit ezúton is külön köszönünk!

A néma gyászszünet során érezhető volt a teremben, hogy nem kifejezetten csak a kiállított fényképeinek, eszközeinek köszönhetően Valaki jelen volt a teremben…

A torna magas nevezői létszáma és ezzel összefüggően a ranglista alapján számolt erősorrendje is méltó módon tükrözte az alkalom fontosságát, végül Fülöp Elemér győzött Szendrey Tibor és Magyar Antal előtt.

Részletesen a Versenyeredmények / Hédl Ferenc Emlékverseny 2012 címszó alatt tájékozódjon.