ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Október második felében felgyorsultak az események, közel egy hét leforgása alatt két verseny is zajlott, a következő néhány mondatban rövid helyszíni beszámolóval jelentkezünk.

Budapesten, a MALSZ főszervezésében és Tóth László elnök úr lebonyolításával került megrendezésre az Egyéni Országos Bajnokság, ahol a szegedi gombfocisokat hárman is képviselték, azonban közülük ezúttal sajnos senki sem szerzett érmet. A rend kedvéért természetesen illik megemlíteni a végeredményt, a bajnoki címet ifj. Molnár Béla ( Mundial ’93 FC SE ) hódította el Fülöp Elemér ( DÖKE - Komló ) és Szendrey Tibor ( DÖKE - Komló ) elől.

Lezsák Sándor úrnak és az általa alapított Lakiteleki Népfőiskola önzetlen segítségének köszönhetően a kecskeméti Nagy Attila közreműködésével egy impozáns létesítményben hódolhattunk újra kedvenc sportágunknak a Tőserdő Kupa alkalmával. Az ALC KSE Szeged egyesületének öt játékosa nevezett a tornára, a legnagyobb sikert Olajos Csaba érte el, aki a III. osztályú kategóriában első helyezést szerzett, szívből gratulálunk a nagyszerű eredményhez! A főversenyben Bottyán Zoltán ( Mundial ’93 FC SE ) diadalmaskodott Seremet Szilárd ( Hírös ALSE Kecskemét ) és Szatmári Tamás ( Testvériség SE ) előtt.