ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

2012. december 8-án újra a rákospalotai Csokonai Művelődési Központban rendezték meg az asztali labdarúgók hagyományos évadzáró gáláját, ahol nevezési rekord született, hiszen 60 versenyző állt a pályák mellett, az ALC KSE Szeged egyesületét kilenc játékosa képviselte a megmérettetésen.

A pontszerző versenyek legjobbjai ezúttal is a Tizek Bajnokságán dönthették el, hogy ki a „szupersztár”, közöttük Pákai György kiváló formában végzett a második helyen. A többi osztályba sorolt résztvevő pedig a Palota Kupán bizonyíthatta játéktudását. Az I. osztályú kategóriában Dávid László, a II. osztályú kategóriában Priszlinger Zoltán, a III. osztályú kategóriában Simon Ferenc egyaránt szintén második helyezést szerzett, míg a minősítés nélküliek mezőnyében Bánfalvi Szabolcs ért el harmadik helyezést. Ezúton gratulálunk remek egyéni teljesítményükhöz!

A rendezvény díjátadással zárult, ahol elismerésben részesítették a MALSZ Országos Csapatbajnokság különböző osztályainak dobogós helyezettjeit, itt NB II. -es együttesünk lévén voltunk érdekeltek, ugyanis a szezon folyamán elért második helyezéssel sikerült kivívni a feljutást, azaz jövőre két szegedi csapat szerepelhet a legfelsőbb szinten. Szép volt fiúk!