ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

A 2012-es év utolsó eseményeként számon tartott és a Dukai - testvérek emlékére megrendezett Szeged Városi Egyéni Bajnokság rendhagyó módon átcsúszott az újesztendő elejére. A negyvenharmadik alkalommal kiírt versenyen tizenegyen indultak harcba egymás ellen a hatalmas presztízzsel bíró városi bajnoki címért. A résztvevők egy 5 fős és egy 6 fős selejtezőcsoportban küzdöttek meg a főtáblára kerülésért, majd továbbvitt eredményekkel folytatódtak az izgalmas helyosztó mérkőzések, ahol igazi rangadókhoz méltóan csak az utolsó fordulóban dőlt el a díszes serleg sorsa.

Az előzetes erőviszonyok alapján abszolút esélyesnek tartott rekordbajnok, Dávid László vereség nélküli produkciót bemutatva könnyedén átlépett a mezőnyön és újra elfoglalta trónját. Deme Gyula halványabb kezdés után a végjátékra összpontosítva lett második, míg a dobogó harmadik fokára az egyenletes teljesítményt nyújtó Najror Zoltán állhatott fel.

Részletesen a Versenyeredmények / Szeged Városi Egyéni Bajnokság a Dukai - testvérek emlékére 2012 címszó alatt tájékozódjon.