ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

A versenynaptár február hónapra egyetlen játéklehetőséget kínált a gombfoci éhségben szenvedők számára, nevezetesen a Páros Országos Bajnokságot, ahol az ALC KSE Szeged klubszíneit hárman képviselték. Hárman? De hiszen az páratlan szám, ahogyan a címből is kiderül!

A furcsaság abból adódik, hogy amíg Priszlinger Zoltán Olajos Csabával alkotott kettőst, addig Horváth Imre Pákai Györggyel az oldalán állt rajthoz. Az utóbbi versenyző neve ismerősen cseng a Tisza - parti szurkolók számára, hiszen az elmúlt két idény során egyesületünket erősítette a romániai válogatott kiválósága, napjainkban azonban már a Testvériség SE csapatához tartozik.

A bajnoki címért 18 páros szállt harcba, őket három darab 6-os létszámú csoportba sorsolták, ahonnan mindegyikből az első 4 helyezett jutott tovább a középdöntőbe továbbvitt pontszámokkal, de egymás elleni meccseredmények nélkül. A kiesettek sem tétlenkedtek, ők egy szintén 6-os létszámú csoportban döntötték el az alsóházi helyezések sorsát. Horváthék és Priszlingerék is hamar a középdöntőben találták magukat magabiztos játékuknak köszönhetően, de immáron azonos csoportban. Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a fair play szellemében egy hamisítatlan rangadón sajnos éppen egymást ütötték el az éremszerzés lehetőségétől! Így végül a helyosztó mérkőzések után a Priszlinger - Olajos duó az ötödik, míg a Horváth - Pákai duó a nyolcadik helyen zárta a küzdelmeket. A dobogón Szatmári Tamás - Lukács Viktor ( 1 ), majd Magyar Antal - Mártonfi István ( 2 ) és Bottyán Zoltán - Tyukodi György ( 3 ) fogadhatta a legjobbaknak járó gratulációkat.