ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Április második hétvégéjén a FORSE Irodaház és Munkavállalói Szálló ebédlője volt a helyszíne Budapesten az asztali - labdarúgó magyar bajnokság másodosztályú csapatbajnoki fordulójának. Az alábbi néhány sorban igyekezünk beszámolni az ott elért eredményünkről.

Először a Rózsadomb Bázis SE volt az ellenfelünk a sorsolás szeszélyének köszönhetően, különösebb megerőltetés nélkül 15-1 arányban sikerült túllépnünk a Berend mestert ezúttal nélkülöző fővárosiakon. Másodszorra a kellemetlen stílusú Modern SE csapatával játszottunk, fordulatokban gazdag mérkőzésen 8-8 arányú döntetlent könyvelhetett el a szürke mezesek kispadján Rollinger Károly. Harmadik összecsapásunkon a Becse ALK együttesével találkoztunk, az előző szezonban még bennünket erősítő Rákos sem tudta megmenteni a tartalékosan felálló vajdaságiakat, megérdemelt 14-2 arányú diadalt arattunk. Ezután sajnos nem várt hullámvölgybe került a szekerünk, két vereség következett gyors egymásutánban. A Bodó vezérelte Palotai Csokonai ALE 7-9 arányban, a Donáth - Mészáros Gy. párossal megerősített Újkori Táltosok Szigetcsép pedig 6-10 arányban felülmúlta tudásunkat. Az előbbi kudarcokat feledve izgalmas meccsen, nagy küzdelemben 8-8 arányú döntetlent értünk el a rutinos Kővágót is a soraiban tudó Erzsébetvárosi SE II. alakulata ellenében, majd újabb 8-8 arányú igazságos pontosztozkodás lett a végeredmény a Komáromi vezetésével bajnoki címre pályázó Mundial ’93 FC SE II. gárdájával szemben. Utolsó pályára lépésünk alkalmával a feljutásra esélyes Józsefvárosi SZE II. a kiváló formában lévő Siskával 4-12 arányban felülkerekedett rajtunk.

Összességében nem lehetünk elégedettek a mutatott teljesítményünkkel, hiszen az előzetes erőviszonyok ismeretében az éremesélyesek közé rangsoroltak bennünket. Azonban igaz, hogy a rendkívül kiegyenlített mezőnyben bármi megtörténhet, éppen ezért hibáinkat kijavítva várjuk majd az őszi folytatást!