ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Május 17-én a FORSE Irodaház és Munkavállalói Szálló ebédlőjében, a Magyar Asztali - Labdarúgó Szövetség szervezésében került megrendezésre az első osztályú csapatbajnokság újabb fordulója. A versenynap előtt tartotta soros közgyűlését az előbb már említett hazai sportági szervezet, ahol a tagság feltétlen bizalmát élvező Olajos Csabát beválasztották az országos elnökségbe, ezzel egyesületünk értékes sportdiplomáciai sikert könyvelhetett el. A tanácskozást követően a játék vette át a főszerepet a teremben, lássuk hát az eredményeket!

Igazán remek rajtot vett csapatunk, hiszen az első két mérkőzésünkön egyaránt 6-2 arányú győzelmet arattunk a Csokonyavisontai ALC és az Erzsébetvárosi SE ellen, a Balla J. helyére beálló Priszlinger fegyelmezett játékának köszönhetően. Harmadik összecsapásunkon sajnos 3-5 arányú vereséget szenvedtünk az egyre inkább magára találó Józsefvárosi SZE alakulatától. Ezután gyorsan kiköszörültük a csorbát, a nagy elánnal küzdő Kiss és Dávid szektoraival dupláztunk, azaz 5-3 arányban múltuk felül a Hírös ALSE Kecskemét II. illetve a Mundial ’93 FC SE gárdáját is. A címvédő DÖKE - Komló ugyan nagy csatában 3-5 arányban ismét felülmúlta tudásunkat, de természetesen nem adtuk fel a küzdelmet. Sorsolásunk szerint három tőlünk magasabban jegyzett együttes várt ránk a végjátékban, mindannyiszor 4-4 arányú döntetlent értünk el: sorrendben a Hírös ALSE Kecskemét I., a Testvériség SE valamint a Váci Lakóterületi SE ellenében, elsősorban a kiváló formát mutató Horváth I. vezérletével.

A korábbi teljesítményünket túlszárnyalva szorgalmasan gyűjtögettük pontjainkat, így a táblázaton elfoglalt helyezésünk teljesen megérdemelt, bizakodással tekintünk az őszi idény elébe, amikor Szegeden házigazdaként fogadhatjuk riválisainkat!