ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Vesztésre állt... 0:2-nél, sőt, 0:3-nál sem adta föl... Végigjátszotta. Mint eddig mindig. Bízott benne, hogy legalább kiegyenlít. De nem. Fentről bemondták a megoldást. Elveszítette... Visszavágó talán a Mennyországban... A jó Isten nyugosztalja...

Nemrégen kaptuk a szomorú hírt, hogy türelemmel viselt hosszú betegeskedés után elhunyt Najror László, a vajdasági gombfoci egyik kiemelkedő szervezője, meghatározó alakja.
Bácsföldváron, a helyi Svetozar Markovic Általános Iskola igazgatójaként sokat tett a sportág népszerűsítéséért. Nevéhez fűződik a Vojvodina SFK klubjának megalapítása, amelynek 1995 és 1998 között elnöki teendőit is ellátta. A hajdani jugoszláv majd később szerb válogatott tagjaként számtalan dobogós helyezést szerzett a különböző világversenyeken, azonban elsősorban nem versenyzőként, hanem szervezőként és szimpatikus sportemberként fogunk rá mindig emlékezni. Máig emlékezetes az általa 1996-ban megrendezett Yu Open nemzetközi egyéni verseny, ahol a világ akkori legjobbjai igazán magyaros vendéglátásban részesültek egy kiváló rendezvény alkalmával. Utolsó éveit nyugdíjasként Szegeden, a fiánál töltötte, akiből kitűnő játékost nevelt. Zoli ezt a szeretett unokákon túl egy Világkupa és egy Szuperkupa győzelemmel igyekezett meghálálni. Az ALC KSE Szeged egyesülete őszinte együttérzését fejezi ki csapattársunk és családtagjai felé a fájdalmas gyászban, egyúttal felajánlja segítségét Laci bácsi munkássága előtt tisztelegve egy későbbi emléktorna szervezésében.

Végső búcsúztatására szeptember 12-én, Szegeden a felsővárosi Szent Miklós Templomban kerül sor 10 órakor. Ezt követően hamvait szülőhazájába szállítják, ahol Becsén helyezik örök nyugalomra 15 órakor a Belvárosi temetőben.