ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Szeptember 6-án Szegeden, a Szent-Györgyi Albert AGÓRA Kulturális Központ adott otthont a magyar asztali - labdarúgó csapatbajnokság első osztályú küzdelemsorozatának. Az NB I. -es tagsággal rendelkező ALC KSE Szeged egyesülete a harmadik fordulóban tehát házigazdaként fogadta ellenfeleit, az alábbi sorokból megtudhatják, hogy érvényesült -e a hazai pálya előnye.

A Csokonyavisontai ALC elleni magabiztos, 7-1 arányú győzelmet az Erzsébetvárosi SE csapatától elszenvedett egyértelmű, 2-6 arányú vereség követte a sorban, azaz felemás kezdést produkáltunk. A folytatásban 4-4 arányú igazságos döntetlent értünk el az örök rivális Józsefvárosi SZE gárdájával szemben, majd 6-2 arányban felülmúltuk a Hírös ALSE Kecskemét II. tartalékjait. Hullámzó teljesítményünknek köszönhetően sajnos a Mundial ’93 FC SE alakulata 3-5 arányban, a címvédő DÖKE - Komló pedig 2-6 arányban diadalmaskodni tudott felettünk. Némi gyógyírt jelentett számunkra a Hírös ALSE Kecskemét I. együttesének 5-3 arányú legyőzése, de a végjátékban a bajnokaspiráns Testvériség SE 1-7 arányban, míg a szintén dobogós Váci Lakóterületi SE 2-6 arányban igazolta nagyobb játéktudását.

Tartalékos összeállításban versenyezve csupán ennyire futotta az erőnkből, vagyis sajnos most nem vált előnyünkre a megszokott pálya és az ismerős környezet. A táblázaton elfoglalt ötödik helyezésünket azonban mindenképpen szeretnénk megőrizni, ezért is kelünk útra november elején a Mecsekbe.