ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Szeptember 7-én sajnos immáron harmadik alkalommal került megrendezésre a szegedi gombfoci egykori legendás alakja, Hédl Ferenc tiszteletére a nevét viselő emlékverseny. A sporttársak átérezve az ügy fontosságát hagyományosnak mondható módon szinte a kiírást követően azonnal jelezték indulási szándékukat, 10 egyesület 32 játékosa küzdött meg egymással a bajnoki címért és a további kategóriánkénti helyezésekért, értékes tárgyjutalmakért. A korábbi évekhez hasonlóan idén is megtisztelte rendezvényünket az elhunyt néhány családtagja és Dr. Szemerédi István, akiknek ezúton szeretnénk ismételten megköszönni nélkülözhetetlen támogatásukat és közreműködésüket.

Rövid gyászszünet után tehát 09.45 órakor ünnepélyes keretek között a Szendrey - Deme mérkőzésen útjára indult a fehér labda, a versenyzők négy nyolcfős csoportra osztva nagy elánnal vetették bele magukat a selejtező meccsekbe, ahonnan az első két helyezett automatikusan továbbjutott a legjobb nyolc közé. A helyosztóknál már megfordult a matematika, azaz nyolc négyfős csoportra osztva folytatta a mezőny, majd a végső helyezésekért keresztmérkőzések zajlottak. 17.15 órakor az előzetes programterv szerinti díjátadó következett: aranyéremmel a nyakában a dobogó legfelső fokára Lukács Viktor ( Testvériség SE ) állhatott fel, a második helyezettnek járó ezüstérmet Fülöp Elemér ( DÖKE - Komló ) vehette át, a bronzérem gazdája pedig a címvédő Kiss István ( ALC KSE Szeged ) lett a népes hazai publikum nagy örömére.

A szegedi klub szimpatizánsai még kétszer éljenezhettek, ugyanis a III. osztályú kategóriában Papp-Takács Sándor, míg a minősítés nélküli kategóriában Németi Csaba szerzett egyaránt ezüstérmet, gratulálunk a teljesítményükhöz!

Részletesen a Versenyeredmények / Hédl Ferenc Emlékverseny 2014 címszó alatt tájékozódjon.