ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

A hónap utolsó hétvégéjén Budapesten, Kelenföld barátságos lakóövezetében, a Kocsis Szálló rendezvénytermében két napon át újra gombfocizók nyüzsögtek, mégpedig az asztali - labdarúgó magyar bajnokság másodosztályú csapatbajnoki zárófordulójának kapcsán. Az ALC KSE Szeged II., mint ahogyan az a címből is kiderül a tavaszi gyengécske rajtot követően ősszel ugyancsak ott folytatta, ahol előzőleg abbahagyta: önmagához viszonyítva szerényen szerepelt az idei pontvadászat alkalmával.

A Rózsadomb Bázis SE ellenében Najror két győzelme sem volt elegendő, szoros mérkőzésen 7-9 arányú vereséggel nyitottunk, ezután szintén egy fővárosi csapat, a mumusként emlegetett Modern SE következett a sorban, azonban Priszlinger és Najror duplázásának köszönhetően nem engedtük, hogy megtréfáljanak bennünket és 11-5 arányú diadalt arattunk felettük. Hullámzó formánknak köszönhetően a kiesés elől menekülő vajdasági Becse ALK 6-10 arányban jobbnak bizonyult nálunk, de ezt a kisiklást hamar feledtettük a Palotai Csokonai ALE gárdája elleni 10-6 arányú sikerrel. A hajrához érkezve a dobogó közelben tanyázó együttesekkel meccseztünk: az ezüstérmes Újkori Táltosok Szigetcsép 6-10 arányban pillanatnyilag nagyobb játékerőt képviselt, az Erzsébetvárosi SE II. alakulatával megvívott csata után viszont már 9-7 arányú szegedi győzelmet mutatott az eredménykijelző. A bronzérmes szigetszentmiklósi Mundial ’93 FC SE II. Deme kapott gól nélküli dupla bravúrja ellenére is 5-11 arányban lépett túl rajtunk, miként a Józsefvárosi SZE II. bajnokcsapatával szemben csak 7-9 arányú tisztes helytállásra futotta csupán.

Tavaly még az első osztályban vitézkedő csapatunk tehát kisebb zuhanórepülésbe kezdett a rendkívül kiegyenlített mezőnyben, középszerű produkciót bemutatva nem érdemelt többet, mint az elért hetedik helyezés. Természetesen vállaljuk a kudarcot, a jövőbeni edzéseken elemezzük, majd kijavítjuk a hibáinkat, hogy a következő szezonban a valós tudásunknak megfelelően képviseljük klubszíneinket!!!

Részletesen a Versenyeredmények / NB II. 2014 címszó alatt tájékozódjon.