ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Október 23-25. között a Hírös ALSE Kecskemét szervezésében, Nagy Attila klubvezető áldozatos munkájának köszönhetően a Lakiteleki Népfőiskolán ismét a gombfoci került reflektorfénybe, mégpedig a hetedik alkalommal megrendezett Tőserdő Kupa asztali - labdarúgó verseny kapcsán.

A nemzeti ünnep miatt hosszúra nyúlt hétvége első napján a „12 érintéses” szakág kedvelői vették birtokukba a Kölcsey ház nagytermét, hogy eldöntsék, melyikük is a legjobb a braziloktól átvett szabályok szerinti küzdelemben. Esélyeshez méltó módon Kiss Levente ( DEAC - Debreceni ALC ) szerezte meg az aranyérmet és a vele járó bajnoki címet. A további dobogós helyezések mondhatni családban maradtak, hiszen az ezüstérmet ifj. Farkas Gábor ( Tiszavasvári SE ), míg a bronzérmet Farkas Gábor ( Tiszavasvári SE ) vehette át.

A legnagyobb érdeklődés a torna második napját kísérte, ekkor került sor ugyanis az egyéni versenyre, amelyre előzetesen 22 játékos adta le a nevezését. A mezőny három csoportra osztva kezdte meg szereplését teljes körmérkőzéssel, majd a továbbjutók számára öt svájci rendszerben lebonyolított forduló jelentette a véghajrát. Vágó László ( Mundial ’93 FC SE ) nyerte a díszes serlegért folytatott versenyfutást, Dávid Lászlót ( ALC KSE Szeged ) és Nagy Dánielt ( Hírös ALSE Kecskemét ) megelőzve. Az ünnepélyes eredményhirdetéskor még további két szegedi sikernek örülhettünk, a II. osztályú kategóriában Najror Zoltán bronzérmet, a III. osztályú kategóriában pedig Olajos Csaba ezüstérmet szerzett, ezúton is gratulálunk szép teljesítményükhöz!

A záró, harmadik napon páros bajnokság zajlott, amit abszolút a házigazdák fölénye jellemzett. A Trecskó János - Nagy Béla ( Hírös ALSE Kecskemét ) duó remekül hajrázva a döntőben 3-0 arányban múlta felül a már elfáradni látszó Nagy Dániel - Nagy Attila ( Hírös ALSE Kecskemét ) kettőst. A barátságból összeállt Szatmári Tamás - Koczor János ( Testvériség SE, Hírös ALSE Kecskemét ) páros a rendes játékidőben elért 0-0 után csak szétlövéssel utasította maga mögé a negyedik helyezett Horváth Imre - Dávid László ( ALC KSE Szeged ) egységet.