ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Április harmadik hétvégéjén Szigetszentmiklóson, a Mundial ’93 FC SE szervezésében került megrendezésre a Fehér Miklós Emlékverseny, a Győri ETO FC, az FC Porto és az SL Benfica tragikusan fiatalon elhunyt huszonötszörös magyar válogatott labdarúgójának tiszteletére.

Huszonkilenc nevező gyűlt össze a József Attila Általános Iskola tornatermében, három hétfős és egy nyolcfős csoportban, körmérkőzéses rendszerben vették kezdetüket a selejtező mérkőzések, mindegyikből az első négy helyezett jutott tovább a középdöntőbe. Ezután négy négyfős csoportban folytatódtak a küzdelmek, az első- és második helyezettek mellett a két legjobb harmadik helyezett is bekerült a nagydöntő tízfős csoportjának elit mezőnyébe. Az aranyérmet végül Pákai György ( Testvériség SE ) szerezte meg 17 ponttal, ezüstéremig menetelt Komáromi Zsolt ( Mundial ’93 FC SE ) 15 ponttal, a bronzérmes pedig Nagy Béla ( Hírös ALSE Kecskemét ) lett 13 ponttal. A vigaszágon 4 fordulós, svájci rendszerű lebonyolítással döntötték el a helyezések sorsát, ahol ifj. Nagy Attila ( Újkori Táltosok Szigetcsép ) diadalmaskodott Mészáros György ( Újkori Táltosok Szigetcsép ) és Schuster Roland ( Józsefvárosi SZE ) előtt.

A rendezők egy összevont 7 fordulós, svájci rendszerű mérkőzéssorozat alkalmával gondoskodtak a különböző kategóriánkénti megmérettetésről. A II. osztályúak között ifj. Nagy Attila ( Újkori Táltosok Szigetcsép ), Kováts Csaba ( Erzsébetvárosi SE ) és Mészáros György ( Újkori Táltosok Szigetcsép ) volt a dobogósok névsora. A III. osztályban Tóth László ( Erzsébetvárosi SE ), Réger József ( Palotai Csokonai ALE ) és Hufnágl Gyula ( Újkori Táltosok Szigetcsép ) végeredményt hirdettek. A minősítés nélkülieknél Becz Andrást ( Mundial ’93 FC SE ), Rácz Ferencet ( MTK ) és Váradi Lászlót ( Mundial ’93 FC SE ) szólították díjátadáshoz.

Egyesületünket Gyenes Gábor képviselte a tornán, aki ezúttal felemás arcát mutatta. Remekül kezdett, ugyanis tíz meccsből három győzelem, hat döntetlen mellett csak egy vereség volt a mérlege, ezzel a főágon találta magát, ahol sajnos nyolc vereséget szenvedett, így összesítésben a kilencedik helyen végzett.