ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Május 9-én Budapesten folytatódott a hazai asztali - labdarúgó csapatbajnokság első osztályának versenyszezonja. A második forduló kedvezőtlen előjelekkel indult a számunkra, ugyanis alapembereink közül Balla J. nem állt rendelkezésre, Kiss pedig csak későn tudott bekapcsolódni a mérkőzésekbe.

Először a dobogóért küzdő Mundial '93 FC SE gárdája ellenében álltunk asztalhoz, ismételten tartalékos összetételben, viszont Najror, Dávid és Priszlinger védelme is átjátszhatatlannak bizonyult, ezért feltétlenül rászolgáltunk a 4-4 arányú döntetlenre. Másodszorra a szintén éremesélyesként számon tartott Józsefvárosi SZE I. csapatával játszottunk, egyedül Priszlinger emelkedett ki a társai közül, ezzel sajnos 1-7 arányú vereség lett a végeredmény. Harmadik összecsapásunkon az éllovas DÖKE - Komló együttesével találkoztunk, de Dávid és Rákos remeklése kevésnek bizonyult, hiszen 3-5 arányban alulmaradtunk. Negyedik meccsünkön mintha csak átmásoltuk volna a korábbi jegyzőkönyvet, nagy csatában Najror és Rákos egyéni sikere ellenére a címvédő Testvériség SE tudása előtt 3-5 arányban újfent tisztelegnünk kellett. A versenynap felénél tartott szünet után ötödik alkalommal a Hírös ALSE Kecskemét következett a sorban, Rákos újabb bravúrja némi gyógyírt jelentett a 2-6 arányban elvesztett alföldi örökrangadón keletkezett sebekre. Hatodikként a meglepetésre képes újonc Újkori Táltosok Szigetcsép alakulatával megvívott ütközetben végre minden sikerült, a megoldást jelző sípszó pillanatában Kiss, Dávid, Rákos és Priszlinger ökle egyszerre csapott a magasba a 7-1 arányú diadal okán. Hetedszer a közvetlen rivális Erzsébetvárosi SE rutinos gombfocistáival szemben Kiss, Dávid és Rákos magabiztosságának köszönhetően 5-3 arányú győzelmet arattunk. A Váci Lakóterületi SE kézben tartotta nyolcadik mérkőzésünket, ahol Dávid és Rákos nyújtott értékelhetőt a 3-5 arányú vereség dacára. Az utolsó, kilencedik felvonásban mutatott gyengélkedés azonban teljességgel elfogadhatatlan, Kiss és Rákos kivételével magyarázatra szorul az utolsó helyezett Józsefvárosi SZE II. fakójától kapott 3-5 arányú hatalmas fricska.

A címben tömören megfogalmazott elégedetlenség nem más, mint a hat vereség. Az NB I. tavaszi tabellája kiesőjelölt pozíciónkról árulkodik, ami egyértelmű figyelmeztetés. Ősszel igyekezünk teljes kerettel kiállni, valamint a hazai pálya előnyét és Rákos Norbert fiatalos lendületét kihasználni!