ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Június első hétvégéjén Lezsák Sándor úr nagylelkűségének köszönhetően újra a gombfocié volt a főszerep a Lakiteleki Népfőiskolán, ugyanis a modern, a játékosok és kísérőik igényeit is egyaránt mindenben kielégítő létesítményben rendezték meg az asztali - labdarúgó Egyéni Országos Bajnokságot, amely egyben a világbajnokságra történő kijutást biztosító válogatóversenyek első állomása volt. A díjazásról pedig a MALSZ főszponzora, a Lenovo Magyarország gondoskodott értékes tárgyjutalmak ( laptop, tablet, okostelefonok ) formájában.

A torna Open jelleggel kezdődött, vagyis ekkor még valamennyi nevezett játékos nyílt versenyben volt egymással a legfőbb bajnoki címért, de a főágról kiesettek számára további lehetőség adódott a kategóriánkénti küzdelmek, illetve a vigaszág során. Az ALC KSE Szeged egyesületét ezúttal tízen képviselték, két ezüstéremmel öregbítve a klub jó hírnevét. Hogy kik ők? Nos, ez a dobogósok alábbi felsorolásából azonnal kiderül!

Az I. osztályúak között Fülöp Elemér ( DÖKE - Komló ) végzett az élen, Kiss István ( ALC KSE Szeged ) és Szatmári Tamás ( Testvériség SE ) előtt. A vigaszág Tyukodi György ( Mundial ’93 FC SE ) sikerét hozta, őt Najror Zoltán ( ALC KSE Szeged ) és Szili Balázs ( Józsefvárosi SZE ) követte a sorban.

A II. osztály aranyérmét Nagy Béla ( Hírös ALSE Kecskemét ) szerezte meg, ifj. Nagy Attila ( Újkori Táltosok Szigetcsép ) ezüstéremig jutott, míg a bronzérmet Nagy Dániel ( Hírös ALSE Kecskemét ) nyakába akasztották a szervezők.

A III. osztály dobogójára Szabó Endre ( Becse ALK ) mellett Kelemen Zoltán ( DÖKE - Komló ) és Simor György ( Józsefvárosi SZE ) állhatott fel.

A minősítés nélkülieknél Debreczy Zoltán ( Soproni MAFC ), Szatmári Ferenc ( egyesületen kívüli ) és Kondor Gábor ( Palotai Csokonai ALE ) végeredményt hirdettek.

Az utánpótlás korcsoportban Novák Miklós ( Hírös ALSE Kecskemét ) diadalmaskodott Pócza Gábor ( ALC KSE Szeged ) és Balázs Máté ( Maroslelei SE ) felett.