ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Szeptember 12-én Szegeden folytatódott a hazai asztali - labdarúgó csapatbajnokság első osztályának versenyszezonja. A harmadik forduló házigazdájaként saját pályáinkon, megszokott környezetünkben fogadtuk ellenfeleinket, igyekeztünk helytállni alapembereink Rákos és Balla J. távollétében is.

Először a bronzéremért harcoló Mundial '93 FC SE gárdájával játszottunk, Kiss és Plemic megpróbálta egálban tartani a mieinket, de ez csak egy szoros, 3-5 arányú vereségre volt elegendő ezúttal. Másodszorra a meglehetősen tartalékos összeállítású Józsefvárosi SZE I. csapatával mérkőztünk meg, Kiss, Dávid és Plemic járult hozzá az 5-3 arányú sikerhez. Harmadik összecsapásunkon a DÖKE - Komló együttesével találkoztunk, nagy meglepetésre Priszlinger, Plemic és Najror még gólt sem kapott, így 6-2 arányban diadalmaskodtunk, felfedezve, hogy van kispadunk! smiley Negyedik meccsünkön újabb bravúrt vittünk véghez, hiszen Dávid és Najror vezérletével a címvédő Testvériség SE ellenében 4-4 arányú döntetlen lett a végeredmény. A versenynap felénél tartott szünetben túlságosan megpihentünk, az ötödik alkalommal soron következő Hírös ALSE Kecskemét Dávid és Plemic kivételével simán átlépett rajtunk, 2-6 arányban elveszítettük az örökrangadót. Hatodikként a középcsapattá érett újonc Újkori Táltosok Szigetcsép alakulatával vívtunk nagy csatát, azonban Kiss, Dávid és Plemic sem tudta megakadályozni a 3-5 arányú vereséget. Hetedszer a közvetlen rivális Erzsébetvárosi SE gombfocistáival szemben gyakorlatilag a kiesés sorsát jelentősen befolyásoló „hatpontos” derbire összekaptuk magunkat, magabiztos, 7-1 arányú győzelmet arattunk Kiss, Dávid, Deme és Najror felállásban. A dobogóra esélyes Váci Lakóterületi SE várt ránk az asztalnál nyolcadszorra, a szurkolók biztatását Kiss, Najror és Deme 5-3 arányú győzelemmel hálálta meg. Az utolsó, kilencedik felvonásban játék nélkül szereztünk pontokat a sajnálatos módon visszalépő Józsefvárosi SZE II. csapatától 8-0 arányban a versenykiírás értelmében.

Összességében elégedettek lehetünk a fenti eredménysorral, pláne, ha figyelembe vesszük az említett hiányzóinkat. Öt győzelem és egy döntetlen mellett három vereség a mérlegünk, több pontot gyűjtöttünk, mint az előzőekben eddig, vagyis a hazai pálya előnyét hosszú idő után végre jól kihasználva megkezdtük a felzárkózást. Reméljük, hogy a záró fordulóra sikerül megőriznünk legalább a mostani formánkat!