ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Október első hétvégéjén a Józsefvárosi SZE klubhelyiségében, vagyis a Napházban folytatódott a Magyar Asztali - Labdarúgó Szövetség másodosztályú csapatbajnokságának 2015. évi küzdelemsorozata. A két versenynap alkalmával eldőlt, hogy melyik egyesület tagjai végeznek a dobogón és jutnak fel a legjobbak közé, illetve melyikek kényszerülnek folytatni a sportág hátországát jelentő harmadik vonalban a szereplésüket. Az alábbiakban részletesen beszámolunk az NB II. őszi szezonjáról.

Az első fordulóban a kiesés rémétől fenyegetett Palotai Csokonai ALE ellen játszottunk, Priszlinger és Plemic vezetésével szereztünk magabiztos, 11-5 arányú győzelmet. Másodszorra az újonc Erzsébetvárosi SE III. következett a sorban, ezúttal Najror és Plemic voltak a főszereplők, megérdemelten arattunk 10-6 arányú diadalt. Harmadik összecsapásunkon a mumusként emlegetett Rózsadomb Bázis SE alakulatával találtuk szemben magunkat, a második félidőben beálló Gyenes magával ragadta társait, ennek köszönhetően 10-6 arányú sikert könyvelhettünk el. Negyedik meccsünkön a mindenkire veszélyes Mundial '93 FC SE II. gárdájával találkoztunk, nagy csatában nyertünk 10-6 arányban, Priszlinger, Deme és Plemic küzdött meg a pontokért. Ötödik alkalommal a DÖKE - Komló II. gombfocistáival néztünk farkasszemet, 11-5 arányban tudtuk felülmúlni a mecsekaljaiakat, Priszlinger és Plemic újfent kiemelkedőt nyújtott. A szombati versenynapot így hibátlanul teljesítettük, ezért reményteljesen tekintettünk a végjáték elébe. yes

A vasárnap persze jóval nehezebb feladatot tartogatott számunkra, hiszen közeledett az érmekért folytatott rangadók ideje! Reggel éhgyomorra főleg kellemetlen a szokatlan stílust képviselő Modern SE rutinos rókáinak mezőnyjátékát ízlelgetni, a taktika szerint először Priszlinger, Deme és Plemic, majd pedig Bánfalvi és Papp-Takács őrölte fel fokozatosan az erejüket, azaz igazi csapatmunka volt a 15-1 arányú újabb, immáron hatodik bravúr. Alapfelállás szerint Najror, Priszlinger, Deme és Plemic összetételben vívtunk örökrangadót az Erzsébetvárosi SE II. négyes fogatával, sorrendben hetedik alkalommal örvendeztettük meg szurkolóinkat, ezúttal 11-5 arányban hoztuk a kötelezőt. Nyolcadik találkozónkon Priszlinger két remije mellett Deme duplázása és Plemic harcossága is kellett ahhoz, hogy 8-8 arányú igazságos döntetlen végeredmény szülessen a Csokonyavisontai ALC fiaival történt nehéz ütközetben. Kilencedik, egyben utolsó mérkőzésünkön a friss világbajnokokból álló Marosvásárhely Dr. Havas higgadtságának köszönhetően pontot mentett, Najror parádéja jelentette számunkra a reményt, végül 8-8 arányú egálban maradtunk egymással.

A majdnem teljes román válogatottat felvonultató erdélyiek nyakába került az aranyérem, azonban nekünk sincs okunk a panaszra, hiszen gyakorlatilag egyenértékű produkciót bemutatva lettünk ezüstérmesek és ezzel 2016-ban újra két NB I. -es csapata lesz Szegednek!!!

Részletesen a Versenyeredmények / NB II. 2015 címszó alatt tájékozódjon.