ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

November 14-én Komlón fejeződött be a hazai asztali - labdarúgó csapatbajnokság élvonalának 2015. évi versenyszezonja. A negyedik forduló csonkára sikeredett, ugyanis a sajnálatos visszalépések miatt a megszokott kilenc helyett ezúttal csak hét derbi várt a résztvevőkre.

Először a bronzéremre aspiráló Mundial '93 FC SE gárdájával játszottunk, egyedül Najror döntetlenjét tudtuk felmutatni, ezáltal nem kerülhettük el az 1-7 arányú megsemmisítő vereséget. Másodszorra a Hírös ALSE Kecskemét csapatával mérkőztünk meg, javuló formát mutatva Kiss és Balla J. vezetésével 4-4 arányú döntetlennel zárult az alföldi örökrangadó. Harmadik összecsapásunkon a Józsefvárosi SZE I. együttesével találkoztunk, nagy meglepetésre Kiss, Papp-Takács, Najror, Balla J. felállításban magabiztos, 7-1 arányú diadalt arattunk. Negyedik meccsünkön újabb hatalmas bravúrra tettünk szert, hiszen Kiss, Plemic és Balla J. jóvoltából a házigazda DÖKE - Komló ellenében 5-3 arányú győzelem lett a végeredmény. Evés közben jött meg az étvágy: Kiss és Plemic győztesen hagyta el a pályát, Najror és Szabó E. remizett, a címvédő Testvériség SE ellenünk betlizett, azaz ötödik fellépésünkön 6-2 arányban két vállra fektettük a regnáló bajnokot! Hatodszorra a rendkívül egységes, nem mellékesen mindenkire veszélyes újonc Újkori Táltosok Szigetcsép alakulatával vívtunk nagy csatát, Kiss mellett Papp-Takács, Plemic és Balla J. is futószalagon szállította az értékes pontokat, így alakult ki az 5-3 arányú szegedi siker. Hetedszer a kiesés rémétől fenyegetett Erzsébetvárosi SE gombfocistáival szemben Kiss, Szabó E., Najror, Balla J. összetételben igazi örömjáték következett, egyértelműen jobbnak bizonyultunk, mégpedig 7-1 arányban.

A bajnokság őszi idényében már voltak apró momentumok a játékunkban, amelyek arra utaltak, hogy feltétlenül több van a csapatunkban, mint a táblázaton elfoglalt pozíciója. A hajrában végre - valahára eredmény társult mindehhez, a kiesőzónától eltávolodva egészen az előkelő negyedik helyezésig sikerült menetelnünk.

Részletesen a Versenyeredmények / NB I. 2015 címszó alatt tájékozódjon.