ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Az 1975-ben alapított komlói asztali - labdarúgás idén lett 40 éves, ennek a nagyszerű alkalomnak apropóján az NB I. -es csapatbajnokság után szombaton este egy kis ünnepséget rendeztek a Kökönyösi Szakiskola ebédlőjében. Rövid beszédet mondott Polics József, Komló város polgármestere, Szili Balázs, a MALSZ elnöke, Karácsony László klubalapító, Balogh Bettina a DÖKE elnöke és Gyozsán Zoltán szakosztályvezető. Ezen különleges esemény előtt tisztelegve a vasárnapi egyéni verseny főágát 40. Jubileum Kupának, míg a vigaszágat DÖKE Kupának nevezték el az előbb említett szervezők, amelyeken 10 egyesület 30 játékosának nyílt alkalma megmutatni gombfoci tudását.

Az alapszakasz küzdelmei öt hatfős csoportban kerültek lebonyolításra, ezekből volt lehetőség továbbjutni a legjobb nyolc közé, azaz a főágra, ahol teljes körmérkőzés döntötte el a helyezések sorsát. A házigazdák örömére az aranyérmet Fülöp Elemér ( DÖKE - Komló ) szerezte meg 14 ponttal, az ezüstérmet a 11 pontot gyűjtő Kiss István ( ALC KSE Szeged ) nyakába akasztották, míg a bronzérem a 10 pontig jutó Horváth Dénesnél ( Józsefvárosi SZE ) talált gazdára.

A vigaszágon újabb négy csoportra osztva folytatódtak a „mecseki meccsek”, a dobogóra sorrendben Mártonfi István ( Józsefvárosi SZE ), Szatmári Tamás ( Testvériség SE ) és Balla Antal ( DÖKE - Komló ) állhatott fel.

Díjazásban részesültek a különböző kategóriák legeredményesebben szereplő versenyzői: a II. osztályban Lukács László ( Palotai Csokonai ALE ), a III. osztályban pedig Steller József ( DÖKE - Komló ), illetve a minősítés nélkülieknél Primon László ( Csokonyavisontai ALC ) kapott elismerést.