ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

December 6-án Budapesten, a rákospalotai Csokonai Művelődési Központban került megrendezésre az asztali - labdarúgók évadzáró gálája, amelyre ismét rekordnak számító 72 fős mezőny gyűlt össze az előzetes nevezések alapján.

A Tizek Bajnokságán szokásos módon teljes körmérkőzéssel döntötte el egymás között a sportág elitje, hogy ki a legjobb. Pákai György ( Testvériség SE ) végzett az élen 25 ponttal, őt Fülöp Elemér ( DÖKE - Komló ) követte a sorban 17 pontot gyűjtve, mögöttük ért célba a 14 pontot szerző Szatmári Tamás ( Testvériség SE ).

A többi versenyző a Palota Kupára nyert besorolást, ahol egy kilenc fordulós, svájci rendszerben lebonyolított torna után hirdettek végeredményt. A dobogóra sorrendben Mészáros György ( Újkori Táltosok Szigetcsép ), Magyar Antal ( Testvériség SE ) és Schuster Roland ( Józsefvárosi SZE ) állhatott fel.

Az ALC KSE Szeged egyesületét ezúttal hét játékosa képviselte a rendezvényen, közülük az ifjú tehetség, Pócza Gábor teljesítménye kiemelkedett, hiszen az utánpótlás kategóriában első helyezést ért el, amihez ezúton is szívből gratulálunk!