ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Tizennégy versenyző állt asztalhoz a 2015. évi évzáró alkalmával, hogy elnyerje a városi bajnoknak járó díszes vándorserleget. Két hétfős csoportban kezdték meg selejtezőbeli szereplésüket, ahonnan az 1.-3. helyezettek a főágra, a 4.-6. helyezettek pedig a vigaszágra nyertek besorolást a továbbiakban. A helyosztó mérkőzéseken hozott eredmények mellett az ellenkező csoportból érkező ellenféllel kellett csak játszani, így az elejétől fogva a legvégéig tétre menő küzdelmek zajlottak.

Kilenc izzasztó meccs után következett az eredményhirdetés, az aranyérmet teljesen megérdemelten Kiss István szerezte meg, magabiztos módon, vereség nélküli produkciót bemutatva. Az ezüstérmet a mindenkire veszélyes, az erejét rendkívül taktikusan beosztó Gyenes Gábor nyakába akasztották, a bronzérem büszke tulajdonosa a védekezését kiválóan megszervező Bánfalvi Szabolcs lett. A vigaszág Priszlinger Zoltán kötelező jellegű sikerét hozta.

Részletesen a Versenyeredmények / Szeged Városi Egyéni Bajnokság a Dukai - testvérek emlékére 2015 címszó alatt tájékozódjon.