ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Február 27-én szombaton kilenc gárda részvételével kezdődött meg a Budapest Csapat Bajnokság, amely nevéhez méltóan valóban a fővárosi együttesek egymás közötti megmérettetéséről szólt, hiszen egyetlen vidéki egyesület sem tudta vállalni a versenynaptár sűrű programjából adódó többlet kiadást az anyagiak terén. Az alapszakaszban egy teljes körmérkőzést játszottak a csapatok, amely során az első hat helyezett továbbjutott a rájátszásba, az utolsó három helyezett pedig elbúcsúzott a küzdelmektől. Így a versenynap végén a papírformának megfelelően a Palotai Csokonai ALE, illetve az Újbuda Egyesület I.-II. számára elérkezett a végállomás.

Február 28-án vasárnap szintén egy teljes körmérkőzés után hirdettek végeredményt a helyosztók alkalmával. Az aranyérmet és a vele járó bajnoki címet a jól hajrázó Mundial ’93 FC SE ( Vágó, Bottyán, Komáromi, Csekei Z. ) szerezte meg a jelentősen megerősödött, ezüstérmig menetelő Rózsadomb Bázis SE ( Szathmáry, Berend, Balizs B., Roller ), valamint a bronzérmes házigazda Józsefvárosi SZE ( Szili, Horváth D., Körmendi, Siska, Gersényi I., Kiss Á. ) alakulata előtt.

 

Március 19-én rendezték meg a Budapest Egyéni Bajnokságot, amelyre 25 játékos adta le előzetes nevezését a 11 fordulóból álló, svájci rendszerben lebonyolított főversenyre, ahonnan az első tíz helyezett juthatott tovább a másnapi döntőbe, a többi kategóriában pedig összevont módon zajlottak a küzdelmek.

Március 20-án a teljes körmérkőzést követően bajnokot avattak, az aranyérmet Kiss István ( ALC KSE Szeged ) szerezte meg 23 ponttal, imponáló magabiztossággal, vereség nélkül. A dobogó második fokára ezüstéremmel a nyakában a 19 pontot összegyűjtő Bottyán Zoltán ( Mundial ’93 FC SE ) állhatott fel, míg a bronzérem büszke tulajdonosa a 13 pontig jutó Horváth Dénes ( Józsefvárosi SZE ) lett.