ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Az NB I. osztályú csapatbajnokság harmadik fordulójának másnapján 11 egyesület 40 igazolt asztali - labdarúgója jelent meg városunkban, hogy méltóképpen adózzon egykori kiváló játékostársunk, barátunk munkássága előtt a nevét viselő emlékversennyel. Külön öröm volt mindannyiunk számára, hogy az elhunyt családtagjai megtisztelték a megnyitó ünnepséget. Szintén hálás szívvel gondolunk a Dr. Szemerédi Orvosi Kft. képviselőjére, amiért önzetlen felajánlásával nagyban hozzájárult a zökkenőmentes lebonyolításhoz és az értékes díjazáshoz.

A mezőny öt nyolcfős csoportra osztva kezdte meg szereplését a selejtezőkkel, majd az ott megszerzett pozíciók szerint került sor a továbbiakban a helyosztó mérkőzésekre, így mindenkire tizenegy derbi várt a nap folyamán. Az egyes kategóriák díjazottjai pedig a végső sorrend alapján kerültek megállapításra.

A főágat az I. osztályú minősítéssel rendelkező sporttársak uralták: az aranyérmet Fülöp Elemér ( DÖKE - Komló ) szerezte meg, Bottyán Zoltán ( Mundial ’93 FC SE ) ezüstéremig menetelt, míg a bronzérmet Szendrey Tibor ( DÖKE - Komló ) nyakába akasztották. A II. osztályban Najror Zoltán ( ALC KSE Szeged ) diadalmaskodott Lukács László ( Testvériség SE ), illetve Balla Antal ( DÖKE - Komló ) előtt, utóbbi a legjobb nyugdíjas versenyzőnek járó különdíjat is átvehette. A III. osztály díjátadásakor Varga Ervin ( Marosvásárhely ) nevét olvasták fel először Máté Bálint ( Erzsébetvárosi SE ) és Serák György ( MTK ) előtt. A minősítés nélkülieknél Rácz Ferenc ( MTK ) győzött Valics Lehelt ( Marosvásárhely ) és Kondor Balázst ( Palotai Csokonai ALE ) megelőzve. Klubtársaimmal együtt büszkén kijelenthetjük, hogy a szezon egyik legnagyobb rendezvényét sikerült megrendeznünk. Gratulálunk az éremszerzőknek, jövőre mindenkit szeretettel visszavárunk!

Részletesen a Versenyeredmények / Hédl Ferenc Emlékverseny 2016 címszó alatt tájékozódjon.