ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

November 13-án Komlón 35 versenyző töltötte meg a Közösségek Háza nagytermét, hogy megmérkőzzön egymással a DÖKE Kupa alkalmával. Horváth Éva igazgató megnyitó beszédében köszöntötte a megjelent résztvevőket és érdeklődőket, majd a házigazda klub elnöke, Gyozsán Zoltán ismertette a lebonyolítás menetét. A bajnokság a selejtezők küzdelmeivel indult öt hétfős csoportra tagolva, ahonnan az első három helyezett mellett a legjobb negyedik is automatikusan továbbjutott a főágra és kieséses rendszerben játszott az 1.-16. helyért. A vigaszágon hasonló módon rendeztek helyosztó mérkőzéseket a 17.-32. helyezéseket illetően, az egyes kategóriák díjazottjai pedig a végső sorrend alapján kerültek megállapításra.

Az aranyérmet és a díszes serleget Fülöp Elemér ( DÖKE - Komló ) vehette át, aki a torna döntőjében 1-0 arányban tudott diadalmaskodni az ezüstérmes Horváth Imre ( Újkori Táltosok Szigetcsép ) ellenében. A bronzéremért kiírt találkozón Pákai György ( Testvériség SE ) rendkívül magabiztos módon, 4-1 arányban győzedelmeskedett Szendrey Tibor ( DÖKE - Komló ) felett. A II. osztályúak között Horváth Imre ( Újkori Táltosok Szigetcsép ) nevét olvasták fel először Debreczy István ( Erzsébetvárosi SE ) és Lukács László ( Testvériség SE ) előtt. A III. osztályban Trischler Róbert ( DÖKE - Komló ), Papp-Takács Sándor ( ALC KSE Szeged ), valamint Terjék Zsolt ( Palotai Csokonai ALE ) végeredményt hirdettek. A minősítés nélkülieknél Inczédi Gergely ( Soproni MAFC ) győzött Benkő Jánost ( Vasi GE ) és Angler Lajost ( Vasi GE ) megelőzve.

Egyesületünk klubszíneit ezúttal nyolcan képviselték a megmérettetésen, közülük a címben említett játékostárs tűnt ki leginkább, ezúton gratulálunk szép egyéni sikeréhez.