ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

December 4-én Budapesten, a rákospalotai Csokonai Művelődési Központ volt a helyszíne a MALSZ nagy hagyományokkal rendelkező évadzáró gálájának, a profi rendezésről és értékes díjazásról a házigazda Testvériség SE, valamint a Palotai Csokonai ALE játékosai gondoskodtak. A már megszokott módon hatalmas érdeklődés kísérte a versenyt, ugyanis 66 fő adta le előzetes nevezését, ebből öten az ALC KSE Szeged egyesületét képviselték.

A Tizek Bajnokság résztvevői az idény során nyújtott teljesítményükkel kvalifikálták magukat a megmérettetésre, egy teljes körmérkőzést vívtak egymással, hogy eldöntsék, ki is valójában az idei állócsillag az asztali - labdarúgók között. A győztesnek járó impozáns serleget végül Kiss István ( ALC KSE Szeged ) szerezte meg 18 ponttal, mögötte Szatmári Tamás ( Testvériség SE ) végzett 17 pontot gyűjtve, őket pedig a regnáló országos bajnok, egyben az év játékosa, Fülöp Elemér ( DÖKE - Komló ) követte a sorban, aki 15 pontig jutott.

A „top tíz” mellett Lukács Viktor versenyigazgató a Palota Kupa lebonyolításával biztosított lehetőséget a különböző kategóriákban történő szereplésre.

A Jurcsik Gábor Emlékverseny jelentette az I. osztály küzdelmeit, ahol egy ötfős csoportban, két teljes kör megtétele után hirdettek végeredményt. A dobogóra sorrendben Szili Balázs ( Józsefvárosi SZE ), Vágó László ( Mundial ’93 FC SE ) és Magyar Antal ( Testvériség SE ) állhatott fel.

A Simon Sándor Emlékverseny a II. osztály számára volt meghirdetve. Egy ötfős és két hatfős csoportban zajlottak a selejtezők, amelyekből az első két helyezett mellett a két legjobb harmadik helyezett is továbbjutott a legjobb nyolc közé, ahol a későbbiekben egyenes kieséses rangadókon át vezetett az út a szépen csillogó érmekig. Az aranyat Trecskó János ( Hírös ALSE Kecskemét ) zsebelte be, az ezüstöt Mészáros György ( Újkori Táltosok Szigetcsép ) nyakába akasztották, míg a bronzot Lukács László ( Testvériség SE ) érdemelte ki.

A Juhász György Emlékverseny a III. osztályúak részére került kiírásra, ők két hétfős csoportban meccseltek, ezekből az első két helyezett elődöntős lett, a többiekre helyosztó mérkőzések vártak a folytatásban. Díjátadáskor Kondor Gábor ( Testvériség SE ), Böcskei Barnabás ( Soproni MAFC ), Serák György ( MTK ) névsort olvastak.

A Rózsahegyi László Emlékverseny a minősítés nélküliek izgalmas csatáinak színtere volt, a sablon pontosan megegyezett az előbbivel. A végén Oláh Tamás ( Rózsadomb Bázis SE ) tudott diadalmaskodni Béres II. Zoltán ( egyesületen kívüli ) és Váradi László ( Mundial ’93 FC SE ) felett.

A Kallus Márton Emlékverseny utánpótlás korú résztvevői két háromfős csoportban gombfociztak, majd az ott elért helyezések szerint jöhetett a rájátszás. A győzelemnek Oláh Barnabás ( Rózsadomb Bázis SE ) örülhetett Novák Miklós ( Hírös ALSE Kecskemét ) és Kondor Balázs ( Palotai Csokonai ALE ) előtt.