ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

A sorrendben tizennegyedik alkalommal megrendezett Újévi Torna egyéni asztali - labdarúgó verseny mezőnye ezúttal sajnos nem volt teljes, akadtak bőven hiányzók a klubtagok közül. A jelen lévő nyolc játékos viszont arra vállalkozott, hogy egy baráti hangulatú gombfoci délelőttön teljes körmérkőzés formájában eldöntse, ki legyen közülük az évnyitó bajnokság győztese. Az alábbi beszámolóban részletesen tájékoztatjuk hűséges olvasóinkat a házi rangadók történéseiről.

09.00 óra, 1. forduló:

A sportfogadásban azt hívják országos egyesnek, amikor nem borul fel a papírforma és az előzetesen esélyesebbnek vélt csapat hazai pályán magabiztosan múlja felül ellenfelét. Ennek lehettünk szemtanúi a teremben is, hiszen Deme - Aszalós L. 5-1, Najror - Ürmös 4-0, Gyenes - Aszalós A. 5-2 és Papp-Takács - Németi 2-0 végeredmények születtek.

09.40 óra, 2. forduló:

Folytatódott a mérkőzéssorozat, tippmixgyilkos találkozó nélkül: Deme - Ürmös 4-1, Najror - Aszalós A. 5-0, Gyenes - Németi 3-1, Papp-Takács - Aszalós L. 4-0, az élen állók ismételten hozták a kötelezőt.

10.20 óra, 3. forduló:

Elkezdődtek a nagy csaták és a mozgolódás a táblázaton. Deme - Aszalós A. 3-0, Najror - Németi 3-0, gólzáporos felsőházi derbin Gyenes - Papp-Takács 4-1, majd Ürmös - Aszalós L. 1-0 az alsóházban.

11.00 óra, 4. forduló:

Sűrűsödtek az elhullajtott értékes pontok, kezdtek kirajzolódni az aktuális erőviszonyok. Deme - Németi 2-0, utolsó perces góllal Najror - Papp-Takács 1-1, Gyenes - Aszalós L. 3-1, Aszalós A. - Ürmös 0-0.

11.40 óra, 5. forduló:

Négy felvonásos dráma zajlott, változatlan szereposztással. A kapuk nem forogtak veszélyben, Deme - Papp-Takács 0-0. Izgalmas, hétgólos adok - kapok: Najror - Gyenes 3-4. Elegáns pontosztozkodás, Németi - Ürmös 2-2. A családban maradt: Aszalós A. - Aszalós L. 3-2.

12.20 óra, 6. forduló:

A még veretlenek meccsén Deme - Gyenes 3-1, ezzel klubelnökünk előzött és az élre ugrott. Najror - Aszalós L. 4-0, a dobogósok kiléte eldőlt, az érmek elosztása az utolsó kanyarra halasztódott. Papp-Takács - Ürmös 1-2, hoppá, egy nagy meglepetés! Németi - Aszalós A. 1-0, győzött a rutin.

13.00 óra, 7. forduló:

A vártnál jóval könnyedébben Deme - Najror 4-0, új bajnokot avattunk, a címvédő sportszerűen gratulált. Gyenes - Ürmös 2-0, előre borítékolható volt. Papp-Takács - Aszalós A. 1-1, nem osztott, de nem is szorzott. Németi - Aszalós L. 2-3, csattanó a végére!

Így történt, hogy az aranyérmet Deme Gyula szerezte meg remek formaidőzítésének köszönhetően a szintén kiváló játékot bemutató ezüstérmes Gyenes Gábor előtt, a bronzérem pedig Najror Zoltán nyakába került.

Részletesen a Versenyeredmények / Újévi Torna 2017 címszó alatt tájékozódjon.