ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Április 1-én újra a fővárosban találkozott egymással az asztali - labdarúgók NB I. osztályú mezőnye, nevezetesen a második forduló alkalmából. A sors kegyetlen tréfát űzött velünk, hiszen ifj. Farkas sérülés, Rákos pedig munkahelyi elfoglaltság miatt hiányzott a kezdőcsapatból, nélkülük behatárolódtak a lehetőségeink az eredményes szereplést illetően.

A Csokonyavisontai ALC ellenében kezdtük meg a versenynapot, Kiss és Plemic győzelme mellett Balla J. értékes döntetlenje jelentette az 5-3 arányú szegedi siker zálogát. A folytatás már kevésbé alakult jól, ugyanis csak Balla J. gól nélküli döntetlenjét tudtuk felmutatni az Erzsébetvárosi SE csapatával megvívott csatában, ennek megfelelően 1-7 arányú vereséget szenvedtünk. Felemás arcát mutató gárdánk ezt követően az Energofish Marosvásárhely együttesével nézett farkasszemet, akiket Kiss és Najror győzelmének, valamint Dávid remijének köszönhetően 5-3 arányban tudtunk felülmúlni. Sajnos mondhatni, hogy sormintára jött a pofon, mert Najror győzelme és Kiss egálja a tisztes helytállásra volt elég, a Mundial '93 FC SE együttesével szemben becsúszott egy 3-5 arányú vereség. Kiss és Najror győzelme, valamint Plemic és Dávid döntetlenje arról árulkodott, hogy az Újkori Táltosok Szigetcsép alakulatával mérkőzve 6-2 arányban ismét csapatunk diadalmaskodott. A dobogós helyezésre aspiráló Józsefvárosi SZE egyesületével nagyot küzdöttünk, Plemic győzött, Kiss és Deme pedig ikszelt, így 4-4 arányú döntetlen végeredmény született. Az örök rivális DÖKE - Komló is kiváltotta az előbbi receptet, Deme győzelmére, illetve Kiss és Dávid remijére volt szükség az újabb 4-4 arányú igazságos eldöntetlenhez. Az alföldi rangadón Kiss egyedül kevés volt az üdvösséghez, a Hírös ALSE Kecskemét legénysége ellen egyenes út vezetett a 2-6 arányú vereséghez. Már másodszor fordult elő az idényben, hogy a nagy fölényben játszó bajnoki címvédő Testvériség SE sima, 0-8 arányú megsemmisítő csapást mért ránk.

 

A tíz gárdát felvonultató pontvadászatban tizennyolc fordulót követően az ALC KSE Szeged csapata 33 pontot gyűjtve 61,11%-os teljesítménnyel a negyedik pozíciót foglalja el a bajnoki táblázaton, szeptemberben a dobogóra kerülésért kell küzdeni hazai környezetben.