ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Április negyedik hétvégéjén Budapesten, a rendkívül impozáns Eiffel Palace irodaház adott otthont a magyar asztali - labdarúgó csapatbajnokság 2017. évi NB II. osztály első fordulójának.

A sorsolás szeszélye folytán a liga újoncaival kezdtük a szombati versenynapot. Először a Soproni MAFC ellen játszottunk, végig uraltuk a mérkőzést, így magabiztos, 12-4 arányú győzelemre tettünk szert, majd a szombathelyi Vasi GE felett arattunk a vártnál szorosabb, 9-7 arányú diadalt. Ezután a bajnoki címre pályázó Testvériség SE II. gárdájával meccseltünk, a sima, 12-4 arányú sikerünkön még bizony magunk is meglepődtünk. Az Újkori Táltosok Szigetcsép II. csapatával szemben kicsit „bealudtunk”, azért szerencsére egy 8-8 arányú döntetlent összehoztunk. A Modern SE gombfocizói maradtak a végére, 12-4 arányú végeredményt követően vonulhattuk el a megérdemelt pihenőnkre. Itt jegyeznénk meg, hogy hálásan köszönjük az Eiffel Bistro & Bar színvonalas, minden igényt kielégítő vendéglátóipari tevékenységét, amivel a rendezvény ideje alatt nagyban hozzájárult a testi- és szellemi feltöltődésünkhöz egyaránt.

Vasárnap az Erzsébetvárosi SE II. rutinos rókáival megvívott ütközet nyitotta a sort, amit 11-5 arányban tudtunk teljesíteni. A DÖKE - Komló II. elleni találkozón a félidőben vezettünk, azonban fordítottak és sajnos 7-9 arányú vereséget szenvedtünk. Hamarjában kiköszörültük a csorbát, ennek a szigetszentmiklósi Mundial '93 FC SE II. alakulata látta 10-6 arányban a kárát. Utolsó összecsapásunkon a Józsefvárosi SZE III. fiait múltuk felül 9-7 arányban, vagyis a tavaszi nagy menetelés után joggal bízhatunk a hasonló őszi folytatásban!