ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Szeptember 23-án Szegeden találkozott egymással az asztali - labdarúgók NB I. osztályú mezőnye, nevezetesen a harmadik forduló alkalmából. A Szent-Györgyi Albert AGÓRA Kulturális Központ aulája igazi küzdőtérré változott, az alábbi beszámolóból rögtön kiderül, hogy hazai környezetben miként szerepeltünk a riválisokkal szemben.

A Csokonyavisontai ALC ellenében kezdtük meg a versenynapot, ifj. Farkas és Rákos győzelme kellett a 4-4 arányú halovány döntetlen eléréséhez. A folytatásban ifj. Farkas mellé Plemic és Dávid tudott felnőni, az Erzsébetvárosi SE csapatát így 6-2 arányban sikerült felőrölni. Ezután az Energofish Marosvásárhely együttesével néztünk farkasszemet, rajtuk Kiss, ifj. Farkas és Najror győzelmének, valamint Rákos remijének köszönhetően 7-1 arányban léptünk túl. A mumusként emlegetett Mundial '93 FC SE gárdája következett a sorban, Kiss győzött, ifj. Farkas és Plemic viszont egálra végzett, a végeredmény ennek megfelelően egy 4-4 arányú igazságos döntetlen lett. Kiss győzelméhez Rákos és Dávid hozott pontot, az Újkori Táltosok Szigetcsép alakulatával megvívott ütközetben a 4-4 arányú újabb egálnál több volt benne a meccsben. A dobogós helyen tanyázó Józsefvárosi SZE egyesületével nagyot harcoltunk, Kiss és ifj. Farkas győzelmét Rákos döntetlennel toldotta meg, azaz 5-3 arányban sikerült diadalmaskodnunk. A megerősített DÖKE - Komló pillanatnyilag jobb játékerőt képvisel, Rákos gondoskodott a szépítésről az 1-7 arányú vereség esetében. Az alföldi rangadón ifj. Farkas győzött, Kiss, Rákos és Dávid pedig ikszelt, vagyis a Hírös ALSE Kecskemét legénysége ellen 5-3 arányban kihasználtuk a kínálkozó ziccert. A bajnoki címvédő Testvériség SE fiainak Plemic győzelme és ifj. Farkas döntetlenje jelezte, hogy a 3-5 arányú vereség dacára ne legyintsenek rá a házigazdára.

 

A tíz gárdát felvonultató pontvadászatban huszonhét fordulót követően az ALC KSE Szeged csapata 48 pontot gyűjtve 59,25%-os teljesítménnyel a negyedik pozíciót foglalja el a bajnoki táblázaton, novemberben a bronzérem megszerzése lehet a cél Komlón.