ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Az NB I. osztályú csapatbajnokság harmadik fordulójának másnapján 9 egyesület 43 mindenre elszánt gombfoci aktivistája jelent meg városunkban, hogy méltóképpen tisztelegjen egykori kiváló játékostársunk, barátunk munkássága előtt a nevét viselő emlékversenyen. Külön öröm volt mindannyiunk számára, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megtisztelték a megnyitó ünnepséget az elhunyt családtagjai. Szintén hálás szívvel gondolunk a Dr. Szemerédi Orvosi Kft. képviselőjére, amiért önzetlen felajánlásával nagyban hozzájárult a zökkenőmentes lebonyolításhoz és az értékes díjazáshoz, amit ezúton ismételten szeretnénk megköszönni.

A mezőny hat hatfős, illetve egy hétfős csoportra osztva kezdte meg szereplését a selejtezőkkel, majd az ott megszerzett pozíciók szerint a főágon az 1.-16. helyezésért, míg a vigaszágon a 17.-32. helyezésért került sor a továbbiakban mérkőzésekre, immáron egyenes kieséses rendszerben. A 33.-43. helyezésért két négyfős, valamint egy háromfős csoportban rendeztek találkozókat, amiket újfent helyosztó meccsek zártak le. Az egyes kategóriák díjazottjai pedig a végső sorrend alapján kerültek megállapításra.

A főágon hazai döntőt rendeztek, az aranyérmet Kiss István ( ALC KSE Szeged ) tudta megszerezni szétlövést követően, így az ezüstérmet Olajos Csaba ( ALC KSE Szeged ) nyakába akasztották. A bronzérem Szendrey Tibor ( DÖKE - Komló ) birtokába került, aki a legjobb nyugdíjas versenyzőnek járó különdíjat is átvehette. A II. osztályban Olajos Csaba ( ALC KSE Szeged ) diadalmaskodott Mészáros György ( Újkori Táltosok Szigetcsép ), illetve Trecskó János ( DÖKE - Komló ) előtt. A III. osztály díjátadásakor Serák György ( Vasi GE ) nevét olvasták fel először Debreczy Zoltán ( Vasi GE ) és Papp-Takács Sándor ( ALC KSE Szeged ) előtt.

A minősítés nélkülieknél Ürmös Mihály ( ALC KSE Szeged ) győzött Aszalós Attilát ( ALC KSE Szeged ) és Benkő Jánost ( Vasi GE ) megelőzve.

Részletesen a Versenyeredmények / Hédl Ferenc Emlékverseny 2017 címszó alatt tájékozódjon.