ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Október második hétvégéjén Budapesten került megrendezésre a magyar asztali - labdarúgó csapatbajnokság 2017. évi NB II. osztály második fordulója. A résztvevők számára nagy jelentőségű rangadók zajlottak, hiszen a dobogós helyezések elosztása mellett bizony fény derült a kiesők kilétére is.

A szombati versenynapot az Újkori Táltosok Szigetcsép II. elleni magabiztos, 11-5 arányú győzelemmel kezdtük, majd a Soproni MAFC felett arattunk szintén imponáló különbségű, 12-4 arányú diadalt. Ezután a Mundial '93 FC SE II. gárdájával találkoztunk, a könnyedén elért 11-5 arányú siker remek rajtról árulkodott. A Modern SE együttese már kicsit megizzasztott bennünket, de végül 10-6 arányban felülmúltuk őket. A Józsefvárosi SZE III. fiai nem álltak ki játszani, ezért 16-0 arányban játék nélkül nyertünk, majd gyorsan a szálláshelyünkre mentünk és pihentünk.

Vasárnap a Testvériség SE II. csapatával megvívott ütközet nyitotta a sort, amit nagy csatában, 11-5 arányban mi tudtunk megnyerni, így gyakorlatilag a szezon előtt kitűzött célt, az újabb feljutást már sikerült teljesíteni! Az Erzsébetvárosi SE II. alakulatával szemben megpróbáltunk egy szolid döntetlenre szert tenni, de azt rizikó nélkül ebben a sportágban sem lehet, sajnos 7-9 arányban megtréfáltak bennünket. A DÖKE - Komló II. legénysége elleni meccsen parázs volt a hangulat, de 11-5 arányban csak megadták magukat. Utolsó összecsapásunkon a Vasi GE talán valamivel jobban akarta az elsőséget, ha úgy tetszik, elszenvedtünk egy 6-10 arányú, kevésbé fájó vereséget.

A szombathelyiek nyakába került tehát az aranyérem, azonban nekünk sincs okunk a panaszra, hiszen gyakorlatilag egyenértékű produkciót bemutatva lettünk ezüstérmesek, vagyis 2013 és 2016 után 2018-ban újra két NB I. -es csapata lesz Szegednek!!!

Részletesen a Versenyeredmények / NB II. 2017 címszó alatt tájékozódjon.