ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

November 18-án Komlón a negyedik forduló alkalmával találkozott egymással az asztali - labdarúgók NB I. osztályú mezőnye. A Közösségek Házában megrendezett sportesemény végére kiosztásra kerültek a dobogós helyezések, valamint eldőlt az élvonaltól búcsúzni kényszerülő egyesületek sorsa is. Az alábbi beszámolót olvasva kiderül, hogy miként szerepeltünk a riválisokkal szemben két meghatározó játékosunk, ifj. Farkas és Rákos távollétében.

A Csokonyavisontai ALC ellenében kezdtük meg a versenynapot, Balla J. és Bánfalvi győzelme mellett Plemic értékes döntetlenje kellett az 5-3 arányú győzelem megszerzéséhez. A folytatásban egyedül csak Plemic tartotta magát, ezért az Erzsébetvárosi SE gárdájával szemben 2-6 arányban elveszítettük a csatát. Ezután az Energofish Marosvásárhely együttesével néztünk farkasszemet, Kiss, Dávid és Plemic egyaránt döntetlenre végzett, a végeredmény ennek megfelelően egy 3-5 arányú szoros vereség lett. A mumusként számon tartott Mundial '93 FC SE alakulata következett a sorban, Plemic győzelmét Kiss és Deme egálja egészítette ki, azaz elkönyvelhettünk egy 4-4 arányú igazságos pontosztozkodást. Az előző összecsapás mintájára Najror győzelméhez Kiss és Dávid hozott még pontot, az Újkori Táltosok Szigetcsép együttesével megvívott ütközetben így született meg a 4-4 arányú újabb döntetlen. A bronzérmes Józsefvárosi SZE csapatával nagyot harcoltunk, Plemic és Bánfalvi remije jelentette a szépségtapaszt a 2-6 arányban elveszített találkozón. Az ezüstérmes házigazda DÖKE - Komló sajnos ismét jobbnak bizonyult nálunk, Kiss, Plemic és Bánfalvi döntetlenje a 3-5 arányú tisztes vereséghez volt elegendő csupán. Az alföldi rangadón némileg összekaptuk magunkat, Kiss győzelme, valamint Dávid és Plemic döntetlenje révén próbáltuk érvényesíteni az akaratunkat, vagyis a Hírös ALSE Kecskemét legénysége elleni párharcban legalább egy 4-4 arányú döntetlenre futotta az erőnkből. A bajnoki aranyérmes Testvériség SE fiainak Plemic győzelemmel jelezte, hogy a 2-6 arányú vereség dacára nincs feltartva a keze.

 

A tíz gárdát felvonultató pontvadászatban harminchat fordulót követően az ALC KSE Szeged csapata 54 pontot gyűjtve 50,00%-os teljesítménnyel ötödik helyezettként zárt a bajnoki táblázaton.

Részletesen a Versenyeredmények / NB I. 2017 címszó alatt tájékozódjon.