ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Január utolsó hétvégéjén, Budapesten került megrendezésre a Jurcsik Gábor Emlékverseny, egykori kiváló sporttársunk tiszteletére. A kétnapos viadal a hagyományoknak megfelelően szombaton, 27-én a csapatbajnokság küzdelmeivel kezdődött. Az „A” ligában hét gárda volt érdekelt, a győzelmet a Testvériség SE csapata szerezte meg, miután a döntőben 14-4 arányban tudott diadalmaskodni a házigazda Józsefvárosi SZE ellenében. A bronzmérkőzésen a Mundial ’93 FC SE nagy csatában, 10-8 arányban múlta felül az Újkori Táltosok Szigetcsép I. alakulatát, amelyben kölcsönjátékosként szerepelt a szegedi Kiss István. A „B” ligában hat együttes versengett egymással a bajnoki címért, sorrendben az Erzsébetvárosi SE, a Kolozsvár és a Dunakanyar Forte ALC végzett a dobogón.

Vasárnap, 28-án az egyéni bajnokságot 34 résztvevő számára egy 9 fordulós svájci rendszerű mérkőzéssorozattal bonyolították le a szervezők. Ifj. Farkas Gábor ( ALC KSE Szeged ) 13 ponttal végzett az élen holtversenyben, Lukács Viktor ( Testvériség SE ) és Szili Balázs ( Józsefvárosi SZE ) előtt. A főversenyben megszerzett pontszámok alapján összesített helyezések szerint hirdették ki a különböző kategóriánkénti díjazottakat. A II. osztályban Lukács László ( Mundial ’93 FC SE, 12 pont ) szerezte meg az aranyérmet, Koczor János ( Vasi GE, 11 pont ) lett az ezüstérmes, a bronzérem pedig Mészáros Györgynél ( Újkori Táltosok Szigetcsép, 10 pont ) talált gazdára. A III. osztályban Angler Lajos ( Vasi GE, 9 pont ), Mihály I. Zoltán ( Józsefvárosi SZE, 8 pont ) és Serák György ( Vasi GE, 8 pont ) névsort olvastak. A minősítés nélkülieknél Benkő János ( Vasi GE, 9 pont ) győzött Szatmári Ferenc ( egyesületen kívüli, 8 pont ) és Becz András ( Mundial ’93 FC SE, 8 pont ) előtt.

Ezúton is gratulálunk klubtársunk nagyszerű egyéni teljesítményéhez! A világbajnoki selejtezők megkezdődtek, irány Portugália!