ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Február 25-én a fővárosban rendezték meg a Páros Országos Bajnokságot, melyre a tavalyi évhez hasonlóan idén is 21 duó adta le előzetes nevezési szándékát. Az ALC KSE Szeged egyesületét 8 játékosa képviselte a versenyen, kissé szokatlan módon 5 párban! Ennek oka az, hogy az Újkori Táltosok Szigetcsép és az Újbuda Egyesület tagjai közül ketten a mieinkkel tudták elképzelni eredményes szereplésüket, ezért a Deme - Najror, Rákos - Plemic, Dávid - Bánfalvi, illetve a Kiss - Mészáros Gy., Papp-Takács - Szirtes összetételben vágtunk neki a küzdelmeknek.

Egy 9 fordulós, svájci rendszerben lebonyolított torna jelentette a versenynapot, az alábbi néhány sorban beszámolunk az élmezőny alakulásáról:

1. Szatmári - Lukács V. ( Testvériség SE ) 15 pont,

2. Koczor - Kondor G. ( Vasi GE, Testvériség SE ) 13 pont,

3. Bottyán - Komáromi ( Mundial ’93 FC SE ) 13 pont,

4. Szendrey - Gyozsán ( DÖKE - Komló ) 13 pont,

5. Fülöp - Trischler ( DÖKE - Komló ) 11 pont.

A táblázatot figyelmesen átolvasva érdekes tényeket állapíthatunk meg. A kiírás szerint az első két helyezett páros, vagyis az aranyérmes magyar bajnoki címvédő és a meglepetés ezüstérmes képviselheti hazánkat Portugáliában, a bronzérmes pedig éppen a világbajnoki cím védőjeként kényszerül távol maradni a nemzetközi megmérettetéstől. Persze, a szakértők véleménye alapján ez sokat elárul a hazai gombfoci erejéről!