ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Április 14-én Szombathely közelében találkozott egymással az asztali - labdarúgók NB I. osztályú mezőnye, nevezetesen a második forduló alkalmából. Egyesületünk játékosainak számára rögtön házirangadóval indult a nap: ifj. Farkas és Papp-Takács 2-0-as meccsén nem borult fel a papírforma, Kiss szintén 2-0-ra hozta a kötelezőt Gyenes ellenében, a Rákos - Deme összecsapás 0-0-as döntetlennel zárult, Plemic pedig 2-1-re felülmúlta Bánfalvit, így alakult ki az ALC KSE Szeged I. - ALC KSE Szeged II. 7-1 arányú végeredmény.

 

Ezután elváltak útjaink, az "első csapat" ifj. Farkas és Kiss győzelmeire alapozott, amihez Rákos és Plemic értékes döntetlenekkel járult hozzá, a Mundial '93 FC SE gombfocizóit sikerült 6-2 arányban lehengerelni. A következő találkozón Kiss és Rákos egyaránt nyerni tudott, Plemic pedig döntetlent ért el, az Újkori Táltosok Szigetcsép alakulatát tehát 5-3 arányban múltuk felül. A házigazda elleni meccset sem vettük félvállról, ifj. Farkas és Plemic győzelmei kellettek a Vasi GE elleni 4-4 arányú egálhoz. Tovább folytatódott a veretlen széria, ifj. Farkas, Kiss és Rákos győzelme mellé Plemic szerzett döntetlent, az Energofish Marosvásárhely gárdáját mutatós játékkal 7-1 arányban fektettük két vállra. A bajnoki címre aspiráló fővárosiakat némileg megleptük, ifj. Farkas győzelmét Rákos és Plemic döntetlenekkel egészítette ki, azaz a Józsefvárosi SZE csapatával szemben feltétlenül rászolgáltunk a 4-4 arányú pontosztozkodásra. Majd utolért bennünket a fáradtság, ifj. Farkas, Rákos és Plemic erejéből is csak a döntetlenre futotta, a DÖKE - Komló fiaitól 3-5 arányú vereséget szenvedtünk. Az alföldi rangadón kiköszörültük a csorbát, ifj. Farkas, Rákos és Dávid gólparádéval tarkított győzelmeinek köszönhetően a Hírös ALSE Kecskemét együttesét 6-2 arányban ütöttük ki. Utoljára a címvédő Testvériség SE állt velünk szemben, ifj. Farkas győzött, Rákos és Dávid remizett, a végeredmény nagyot küzdve egy 4-4 arányú döntetlen lett.

A "második csapat" a Hírös ALSE Kecskemét ellenében folytatta a szereplését, Najror győzelme kevésnek bizonyult a 2-6 arányú vereség alkalmával. A Testvériség SE demonstrálta erejét, Najror döntetlenje szépségtapasz volt csupán az 1-7 arányú kiadós vereség során. A Józsefvárosi SZE együttesével megvívott ütközetben Papp-Takács győzelme és Gyenes döntetlenje ezúttal is csak a tisztes helytálláshoz volt elegendő, szoros mérkőzésen 3-5 arányú vereséget szenvedtünk. Ezután a DÖKE - Komló gombfocizóival találtuk szemben magunkat, Papp-Takács diadala jelentette a 2-6 arányú újabb vereség okán sovány vigaszunkat. A sorsolás szerint a Mundial '93 FC SE következett, Deme ugyan győzött, a végeredmény mégis egy 2-6 arányú vereség lett. Az Energofish Marosvásárhely csapata várt ránk a folytatásban, Papp-Takács győzelmét Bánfalvi döntetlennel egészítette ki, azonban a 3-5 arányú vereség miatt a jég csak nem akart megtörni. A Vasi GE gárdája Gyenes győzelmének dacára 2-6 arányban felülmúlt bennünket, akkor azt hittük, hogy rosszabb már nem jöhet. Zárásként az Újkori Táltosok Szigetcsép állta utunkat, Deme győzelme és Papp-Takács döntetlenje ellenére a 3-5 arányban elveszített találkozón lenulláztuk magunkat.

 

A tíz gárdát felvonultató pontvadászatban tizennyolc fordulót követően az ALC KSE Szeged I. csapata 36 pontot gyűjtve 66,66%-os teljesítménnyel a negyedik pozíciót foglalja el, míg az ALC KSE Szeged II. csapata 12 ponttal és 22,22%-os mutatóval a bajnoki táblázat utolsó, tizedik helyén áll. Folytatás ősszel, hazai környezetben!