ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Április 27-én Szombathelyen folytatódtak az első osztályú csapatbajnokság küzdelmei. Az asztali - labdarúgó NB I. második fordulója Benkő János lehetetlent nem ismerő szervező munkájának köszönhetően a Swietelsky Haladás VSE futballklub stadionjának VIP termében került lebonyolításra. Sajnos Rákos Norbert és Donáth Tibor munkahelyi elfoglaltság miatt nem állhatott rendelkezésre, így csökkentek az esélyeink az eredményes szereplésre.

 

A Mundial '93 FC SE gombfocizói ellen nyitottuk a versenynapot, Kiss győzelmét Plemic és Mészáros Gy. egyaránt döntetlennel egészítette ki, vagyis 4-4 arányú igazságos pontosztozkodás történt. Ezután a Dunakanyar Forte ALC következett a sorban, Plemic győzelme és Mészáros Gy. döntetlenje azonban a rendkívül szoros, 3-5 arányú vereséghez volt csak elegendő. Az alföldi rangadón sikerült kiköszörülni a csorbát, a Hírös ALSE Kecskemét gárdáját ugyanis Gyenes és Mészáros Gy. győzelmével, valamint Plemic döntetlenjével 5-3 arányban tudtuk felülmúlni. Az újonc Testvériség SE II. együttesével szemben Kiss győzelme mellett Mészáros Gy. és Plemic remije kellett az újabb 4-4 arányú döntetlen eléréséhez. A sereghajtó Újkori Táltosok Szigetcsép alakulatát Mészáros Gy., Plemic és Kiss győzelmének, illetve Deme döntetlenjének hála 7-1 arányban fektettük két vállra. A címvédő Testvériség SE I. Najror és Kiss számára két döntetlent engedélyezett, ennek megfelelően a végeredmény egy 2-6 arányú vereség lett. Az alapemberét végleg elveszítő, kettőzött erővel küzdő DÖKE - Komló legénységétől Kiss győzelmének dacára szenvedtünk el egy fájó, 2-6 arányú vereséget. A bajnokaspiráns Józsefvárosi SZE fiaitól Plemic győzelmével, valamint Mészáros Gy. és Kiss döntetlenjével 4-4 arányban raboltunk pontot. Az utolsó összecsapás alkalmával a házigazda Vasi GE várt ránk, Mészáros Gy. és Kiss győzelmei jelentették a 4-4 arányú ismételt döntetlen zálogát.

 

A tíz gárdát felvonultató pontvadászatban tizennyolc fordulót követően az ALC KSE Szeged csapata 18 pontot gyűjtve 33,33%-os teljesítménnyel a nyolcadik pozíciót foglalja el a bajnoki táblázaton. Folytatás szeptemberben, Szegeden!