ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Szeptember 14-én Szegeden folytatódtak az asztali - labdarúgó csapatbajnokság küzdelmei. Az NB I. harmadik fordulójának szokásos módon a Szent-Györgyi Albert AGÓRA Kulturális Központ aulája adott otthont klubelnökünk közbenjárásának köszönhetően, azaz újra hazai környezetben fogadtuk ellenfeleinket.

 

Mundial '93 FC SE ellen kezdtük meg a versenynapot, Mészáros Gy. győzelmét Rákos és Kiss egyaránt döntetlennel egészítette ki, vagyis 4-4 arányú igazságos pontosztozkodás történt. Ezután a Dunakanyar Forte ALC következett a sorban, Plemic és Kiss győzelmei kellettek az újabb 4-4 arányú döntetlen eléréséhez. Az alföldi rangadón sikerült a Hírös ALSE Kecskemét gárdáját Rákos, Dávid és Plemic győzelmeivel 6-2 arányban felülmúlni. Az újonc Testvériség SE II. együttesével szemben Rákos, Mészáros Gy. és Plemic győzelme mellett Kiss döntetlenjére is szükség volt a 7-1 arányú diadal begyűjtéséhez. A sereghajtó Újkori Táltosok Szigetcsép alakulatát Rákos, Mészáros Gy. és Plemic győzelmének hála 6-2 arányban fektettük két vállra. A címvédő Testvériség SE I. Rákos és Mészáros Gy. számára két döntetlent engedélyezett, ennek megfelelően a végeredmény egy 2-6 arányú vereség lett. A DÖKE - Komló legénységétől Rákos döntetlenje mellett szenvedtünk egyértelmű, 1-7 arányú vereséget. A bajnokaspiráns Józsefvárosi SZE gombfocizói Rákos, Plemic és Najror döntetlenjeinek ellenére 3-5 arányban megleckéztettek bennünket. Az utolsó összecsapás alkalmával a Vasi GE várt ránk, a rendkívül parázs hangulatú mérkőzésen Kiss győzelme, valamint Rákos és Mészáros Gy. egálja jelentette a 4-4 arányú ismételt döntetlen zálogát.

 

A tíz gárdát felvonultató pontvadászatban huszonhét fordulót követően az ALC KSE Szeged csapata 30 pontot gyűjtve 37,03%-os teljesítménnyel a nyolcadik pozíciót foglalja el a bajnoki táblázaton. Folytatás októberben, Komlón!