ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Szeptember negyedik hétvégéjén Budapesten került sor a magyar asztali - labdarúgó csapatbajnokság második vonalának őszi fordulójára. Az NB II. küzdelmeiben az ALC KSE Szeged együttese két gárdával képviselteti magát, ezért a fair play szellemében rögtön házirangadóval indult a nap. Az egyik oldalon Plemic, a másik oldalon pedig Mihály II. Z. volt elemében, így alakult ki az ALC KSE Szeged II. - ALC KSE Szeged III. 13-3 arányú végeredmény.

 

Ezután elváltak útjaink, a "második csapat" elsősorban Dávid és Najror remek játékának köszönhetően tudta felülmúlni a DÖKE - Komló II. gombfocizóit 9-7 arányban. A következő találkozón Papp-Takács és Najror nyújtott kiemelkedőt, ennek ellenére nagy küzdelemben szenvedtünk szoros vereséget az Energofish Marosvásárhely alakulatától 7-9 arányban. Az osztályozón felkerült újonc elleni mérkőzést sem vettük félvállról, Deme, Papp-Takács és Najror vezérletével arattunk magabiztos győzelmet a Vasi GE II. felett 11-5 arányban. Deme és Plemic gondoskodott arról, hogy sikerüljön a revans, az Erzsébetvárosi SE I. gárdáját 12-4 arányban léptük le. Folytattuk a már megkezdett sormintát, ugyanis Deme, Papp-Takács és Najror összhangjának hála csapást mértünk az Erzsébetvárosi SE II. csapatára 12-4 arányban. A mindig parázs alföldi derbi várt ránk a folytatásban, ahol Dávid, Plemic és Najror jóvoltából a Hírös ALSE Kecskemét II. fiaival szemben 8-8 arányú, igazságosnak mondható pontosztozkodás történt. A közvetlen rivális Csokonyavisontai ALC ezúttal nehéz diónak bizonyult, Dávid és Papp-Takács bravúrjai szükségeltettek a 8-8 arányú döntetlen eléréséhez. Utoljára a Dunakanyar Forte ALC II. nézett velünk farkasszemet, Deme és Najror most sem kegyelmezett, vagyis 11-5 arányú diadallal vonultunk az öltözőbe. Hét pontos előnnyel végeztünk a táblázat élén, megérdemelten harsant fel a bajnokcsapat kiáltás a levegőbe, hiszen sokat dolgoztunk érte!!!

 

"harmadik csapat" a Vasi GE II. ellenében folytatta a szereplését, Mihály II. Z. jól tartotta a frontot, de sajnos az 5-11 arányú vereség miatt nem mi szereztünk pontot. A Dunakanyar Forte ALC II. sem ígérkezett könnyű feladatnak, Priszlinger és Gyenes próbálták állni a sarat, így egy szoros, 7-9 arányú vereséget jelentett az akarat. Az Erzsébetvárosi SE II. együttesével megvívott csatában csak Bánfalvi létezett, az elkerülhető, 7-9 arányú ismételt vereségből következően akadozott a gépezet. A baranya megyei legények nem tudták Priszlinger és Mihály II. Z. rohamait tartani, a DÖKE - Komló II. gombfocizóival szemben sikerült egy 8-8 arányú remit kicsikarni.

Ezután az Energofish Marosvásárhely csapata került az utunkba, Priszlinger fejtett ki masszív ellenállást, de sajnos elszenvedtük a következő 6-10 arányú sorscsapást. A nagy elánnal játszó Priszlingernek Gyenes személyében akadt társa, aminek rögtön meglett a hatása, a Csokonyavisontai ALC méregfogát kihúzva megérdemelten raboltunk pontot a 8-8 arányú döntetlennel zárult találkozón. Valamire némileg ráéreztünk, hiszen Priszlinger és Bánfalvi teljesítményével a Hírös ALSE Kecskemét II. gárdájával megvívott ütközetben hátrányból felállva értékes, 8-8 arányú döntetlent mentettünk. Végezetül Gyenes egyedül nem boldogult, az Erzsébetvárosi SE I. 7-9 arányban jobbnak bizonyult.

 

A tíz gárdát felvonultató pontvadászatban tizennyolc fordulót követően az ALC KSE Szeged II. csapata 41 pontot gyűjtve 75,92%-os teljesítménnyel bajnoki címet szerzett, míg az ALC KSE Szeged III. csapata 13 ponttal és 24,07%-os mutatóval a bajnoki táblázat kilencedik helyén végzett.

Részletesen a Versenyeredmények / NB II. 2019 címszó alatt tájékozódjon.