ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Október 5-én Komlón folytatódtak az asztali - labdarúgó csapatbajnokság küzdelmei. Az NB I. negyedik fordulója a Közösségek Háza dísztermében került megrendezésre.

 

Mundial '93 FC SE ellen remek rajtot vettünk, Plemic és Kiss győzelmét Mészáros Gy. döntetlennel egészítette ki, vagyis 5-3 arányú diadalt könyvelhettünk el. Ezután a Dunakanyar Forte ALC következett a sorban, Plemic erejéből csupán a szépítésre futotta, egyértelmű 1-7 arányú vereséget szenvedtünk. Az alföldi rangadón Plemic és Kiss döntetlenezett, így a Hírös ALSE Kecskemét gárdája 2-6 arányban felülmúlt bennünket. A Testvériség SE II. együttesével szemben Mészáros Gy. győzelme és Kiss döntetlenje is kevés volt, az újonc 3-5 arányban jobbnak bizonyult. A sereghajtó Újkori Táltosok Szigetcsép alakulatát Mészáros Gy. vezérletével nem okozott gondot 7-1 arányban két vállra fektetnünk, hiszen nem volt teljes a keretük. A címvédő Testvériség SE I. csapatát Mészáros Gy. és Najror győzelmeinek, valamint Rákos értékes döntetlenjének köszönhetően 5-3 arányban megleptük! A házigazda DÖKE - Komló legénységével Rákos győzelme mellett Najror és Kiss döntetlenjével 4-4 arányban megosztoztunk a pontokon. A bajnok Józsefvárosi SZE gombfocizói nagy csatában Rákos győzelme és Kiss döntetlenje ellenére megleckéztettek bennünket 3-5 arányban. Az utolsó összecsapás alkalmával a Vasi GE várt ránk, szépen zártuk az évet, Rákos és Kiss győzelme, illetve Mészáros Gy. egálja jelentette az 5-3 arányú győzelmünk zálogát.

 

A tíz gárdát felvonultató pontvadászatban harminchat fordulót követően az ALC KSE Szeged csapata 43 pontot gyűjtve 39,81%-os teljesítménnyel hetedik helyezettként fejezte be szereplését az első osztályú bajnokságban.

Részletesen a Versenyeredmények / NB I. 2019 címszó alatt tájékozódjon.