ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Október második hétvégén Erdélyben, egészen pontosan a Maros megyében található Csíkfalván találkozhattak újra egymással az asztali - labdarúgás kedvelői. A helyi általános iskola tornatermében hét egyesület huszonhárom versenyzője mérte össze a játéktudását. Két nyolcfős és egy hétfős csoportban kezdődtek meg a selejtező mérkőzések, ezekből az első két helyezett mellett a két legjobb harmadik helyezett is továbbjutott a felsőházba. Ott újabb két négyfős csoportban folytatódott a torna, majd a legvégén keresztmeccses helyosztók során alakult ki a teljes sorrend. A középmezőnyben, illetve az alsóházban hasonló módon történt a rájátszás.

Az aranyérmet a döntőben aratott magabiztos, 3-0 arányú győzelmének köszönhetően Pákai György ( DÖKE - Komló ) szerezte meg, az ezüstérem így Debreczy István ( Vasi GE ) birtokába került. A bronzéremért vívott hatalmas csatában 5-1 arányban Lukács Viktor ( Testvériség SE ) tudott diadalmaskodni Mártonfi István ( Józsefvárosi SZE ) felett.

Páros kategóriában pedig a következő végeredmény született:

1. Pákai György - Debreczy István,

2. Lukács Viktor - Mártonfi István,

3. Terjék Zsolt - Varga Ervin.

A legnagyobb dicséret illeti a szervezők és segítőik áldozatos munkáját, ami nélkül elképzelhetetlen egy ilyen remek hangulatú találkozó.