ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Március harmadik hétvégén Szegeden, a Szent-Györgyi Albert AGÓRA Kulturális Központ volt a helyszíne a 2022. évi NB II. osztályú asztali - labdarúgó csapatbajnokság tavaszi fordulóinak.

 

A sorsolás szeszélye folytán a Maroslelei SE ellenében kezdtük meg szereplésünket. Az első mérkőzés mindig amolyan „bemelegítő” jellegű, ennek dacára egy magabiztos, 12-4 arányú győzelemmel nyitottuk a versenynapot a nagy presztízsű megyei rangadón. Ezt követően a szünetben jól igazoló Újbuda Egyesület várt ránk, akik nehezen adták meg magukat, alaposan megszenvedtünk a 9-7 arányú sikerért. Rögtön utána a szintén alapos vérátömlesztésen átesett Mundial ’93 FC SE II. egyesületével találkoztunk, egyenletesen jó teljesítményt bemutatva imponáló, 11-5 arányú diadalt arattunk. A folytatásban a rendkívül szimpatikus sporttársakból összeálló Stick Breakers Csíkszereda együttese nézett velünk farkasszemet, de még az erdélyi legények kedvéért sem engedtük ki a kezünkből az újabb 11-5 arányú győzelmet. Kezdtünk picit fáradni, de azért a szombati nap végére a Vasi GE II. fiaival szemben odatettük magunkat és fölényes, 14-2 arányú győzelemmel szomorítottuk el riválisunkat.

Vasárnap reggel a sorsdöntő ütközetben kellettek a hideg fejek, szerencsénkre a nagy tét miatt sem remegtek meg a kezek, a Komáromi KKSE alakulatát meglepően könnyedén, 11-5 arányban fektettük két vállra. Mondhatni, hogy lendületben maradtunk, hiszen a Soproni MAFC gárdája felett ismét csak 11-5 arányú győzelemnek tapsolhattunk. Zárásként izgalmas összecsapáson a DÖKE - Komló II. csapatát 9-7 arányban legyőztük, azaz a hibátlan mérlegünket tovább őriztük!

 

A kilenc gárdát felvonultató pontvadászatban nyolc fordulót követően az ALC KSE Szeged II. csapata 24 pontot gyűjtve 100%-os teljesítménnyel az első pozíciót foglalja el a bajnoki táblázaton. Folytatás novemberben!