ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged ALC KSE Szeged

Április 23-án a fővárosban kerültek megrendezésre az NB I. 2. fordulójának mérkőzései. Az alábbi néhány soros beszámolóból kiderül, hogy a szegedi egyesület tagjai milyen formában voltak a versenyhétvége első napján.

 

A nyitó összecsapás az Energofish Marosvásárhely ellenében egy abszolút igazságosnak mondható, 4-4 arányú döntetlennel ért véget. Ezután a Dunakanyar Forte ALC következett, ahol örömünkre 6-2 arányú győzelem született. A mindig parázs hangulatú rangadón a Hírös ALSE Kecskemét gárdájával szemben 4-4 arányban megosztoztunk a pontokon. A nagyot küzdő Testvériség SE II. most felülkerekedett rajtunk, így szoros meccsen 3-5 arányban kikaptunk. A rendkívül taktikusan játszó Mundial ’93 FC SE nagy csatára késztetett bennünket, de 5-3 arányban csak sikerült megszereznünk a győzelmet. A szombathelyi Vasi GE együttese kihasználta kulcsembereink hiányát, sajnos kétség sem fért az 1-7 arányú vereséghez. A bajnoki címre pályázó DÖKE - Komló az előző fordulóban megjegyzett bennünket, kevés ellenállást kifejtve szenvedtünk újabb 1-7 arányú vereséget. A házigazda Józsefvárosi SZE alakulata ellenében némi lendületet vettünk, nem is maradt el az 5-3 arányú megérdemelt győzelmünk. Utoljára a Testvériség SE I. igazolta jó hírnevét, elfáradni látszó csapatunkra 0-8 arányú vereséget mért.

 

A tíz gárdát felvonultató pontvadászatban tizennyolc fordulót követően az ALC KSE Szeged csapata 27 pontot gyűjtve 50,00%-os teljesítménnyel a hatodik pozíciót foglalja el a bajnoki táblázaton. Folytatás szeptemberben!